Brug en Xbox One Controller på en Mac med Enabler Tool til OS X

Xbox One er en fantastisk spillekonsol med en fremragende controller, og hvis du har en Mac med et par spil, du gerne vil bruge en controller til, kan du bruge et tredjepartsværktøj til at få Xbox One controller til at spille i OS X.


Det gratis værktøj er passende kaldt "Xbox One Controller Enabler", og det gør det muligt for controlleren at fungere med en USB-forbindelse på enhver Mac med OS X Mavericks eller OS X Yosemite, selvom sidstnævnte kræver en lidt mere teknisk implementering for at få arbejde. Med enhver OS X-version er det lidt mere komplekst at få Xbox One-controlleren til at arbejde på Mac'en, end at bruge en Playstation 3-controller, og da støtten er uofficiel, kan der være et par quirks på vej. Ikke desto mindre er det bestemt et forsøg værd, hvis du har en Xbox One og en Mac, og du vil gerne bruge controlleren med.

  • Få XboxONeControllerEnabler fra udvikleren på GitHub

Værktøjet virker ved at simulere en virtuel joystick, hvorfor der kan være nogle quirks med visse applikationskompatibilitet.

Du vil sandsynligvis gerne downloade det forkompilerede binære, medmindre du har lyst til at bygge kilden selv. Som allerede nævnt er dette værktøj lidt mere komplekst, hvilket gør det bedre rettet mod avancerede Mac-brugere, der ikke har noget imod at køre eksperimentel software. Hvis du har en Playstation 3 eller PS4 controller, er det meget nemmere at straks få en af ​​dem, der arbejder på en Mac.

Lancering af appen er nok nok til at få det til at fungere med tidligere udgivelser af OS X, men ifølge udvikleren skal OS X Yosemite-brugere muliggøre at kerneudvidelsesudviklertilstand for XboxOneControllerEnabler-værktøjet kan fungere. Dette er muligt gennem Terminal ved at indtaste følgende kommandostreng:

sudo nvram boot-args=kext-dev-mode=1

Normalt kræver ændring af opstartsargumenter en genstart, så du vil nok ant for at gøre det, og genstart derefter enabler-appen, før du forsøger at bruge den i moderne versioner af OS X.

På en hurtig side note, for at slukke Kext-dev-tilstand senere, kan du bruge følgende kommandostreng:

sudo nvram boot-args=kext-dev-mode=0

Selv om jeg ikke har en Xbox One selv (jeg kører stadig med en lille Xbox 360, ve mig), kan jeg ikke teste dette, selv om det ser ud til at arbejde ud fra rapporter fra hele verden. Prøv det med dine yndlingsspil (r) på OS X, så længe de har gamepad controller support, det skal være godt at gå.

Heads up til CultOfMac for at finde dette nifty værktøj, det bør være et godt strejf for Mac spillere, der foretrækker en gamepad til tastaturet og musen.

Hvis du har en Xbox One og prøv det, så lad os vide i kommentarerne, hvordan det virker for dig.