Sådan bruges faner i sider til Mac

Sider til Mac har fået evnen til at bruge faner, hvilket giver mulighed for ryddelig dokumentstyring i appen Sider, når flere dokumenter er åbne samtidigt.


Hvis du vil bruge faner i sider, skal du aktivere fanen i appen Sider, som ikke er synlig som standard, om appen Sider til Mac er i vinduet eller i fuld skærm. Uden fanebladet er synligt, kan du ikke åbne eller få adgang til nye faner i sider.

Sørg for, at du er i en nyere version af sider. Opdatering via Mac App Store kan være nødvendigt for at sikre, at du har en moderne version af sider, der understøtter faner. Hvis du ikke ser Tab support, har du ikke en ny nok version af Pages software på Mac og derfor skal opdateres.

Aktivering og brug af faner i sider til Mac

  1. Åbn sider på Mac som normalt, og træk derefter menuen "Vis"
  2. Vælg "Vis fanebjælke"
  3. Når fanebladet bliver synligt, skal du klikke på knappen [+] plus på siden for at åbne en ny fane (eller flere)

Når du har vist fanebladet Tab i sider, vil det fortsætte, om appen Sider er i vinduet vindue eller i fuldskærmstilstand.

Sider faner kan navigeres mellem, åbnes og lukkes ligesom browser faner i Safari, Tabs i Finder, ved brug af Mail faner på Mac, Terminal faner, eller hvor som helst der findes faner i hele Mac OS og apps, der understøtter funktionen.