Den bedste iPhone Speakers Dock

"Hvad er de bedste højttalere til iPhone?"

Min søster fik bare en iPhone og ringede til mig fra Best Buy og spurgte mig om en iPhone-højttaler dock for at sætte den i gang. Jeg arbejdede med et budget på omkring 200 dollars. Jeg fortalte hende at springe over den model hun kigget på og spare nogle penge ved at gå til det samme Altec Lansing T612 sæt, som jeg har. Denne anbefaling kommer direkte fra personlig erfaring, der kan være bedre iPod-højttalere derude, især på et højere prispunkt, men ud af de tre mærker og forskellige modeller, jeg har direkte erfaring med, blæste Altec Lansing T612 de andre væk, og dens $ 160 på Amazon.

Derfor anbefaler jeg Altec Lansing T612 :

* Lydkvaliteten slår alt andet på markedet, især i prisklassen
* Flytilstand er ikke påkrævet med iPhone, hvilket betyder, at du holder telefonen, opkald og ikke har nogen mobilforstyrrelser!
* Musikken stopper automatisk, når et opkald kommer ind i din iPhone
* Fjernbetjeningen er fuldt kompatibel med højttalere, strøm, lydstyrke og iTunes.
* Det er lille og let, så du kan bære det omkring dit hus / lejlighed, ind i gården, hvor som helst der er et stikkontakt, sæt det i!
* Der er en AUX-indgangsport, så du kan rør andre lydkilder ind i højttalerne, hvis du vil
* Det er let vægmonterbart
* Det oplader din iPhone (eller iPod touch eller andre iPod'er)

Jeg kan ikke anbefale denne model nok til iPhone-brugere. Problemet med mange iPod docks, når du tilslutter en iPhone til dem (forudsat at iPhone også passer), er at de får massiv interferens fra mobilnettet! Du får en ofte konstant summende lyd, da de cellulære bølger forstyrrer højttalerne, det sker ikke på Altec T612, fordi det er afskærmet. Der er ingen grund til at sætte iPhone i flytilstand, som så mange andre iPhone Speaker docks kræver, du kan stadig modtage og foretage telefonopkald med din telefon, mens den er tilsluttet og opladning.

Selvfølgelig, da det er et højttalersystem, hvad du vil vide, er hvor godt det lyder, ikke? Lydkvaliteten på denne ting er temmelig fantastisk, den giver rig bas og en skarp lyd, selv om hele enheden er forholdsvis lille, og den kan nemt blive vridd meget højt for at underholde en social sammenkomst eller fest. I varmere vejr bringer jeg ofte Dock ud og spiller den i gården til BBQ, det er meget højt og lyder godt.

Selvom jeg bruger den med min iPhone, er den faktisk kompatibel med langt mere end bare iPhone og iPod Touch, herunder alle følgende iPod'er: iPod mini; iPod nano 1G, 2G, 3G, 4G; iPod classic 4G, 5G, 5, 5G, 6G; iPod touch 1G, 2G; iPhone 1G, 3G. Denne kompatibilitet gør det nemt for andre at komme over og tilslutte deres iPod for at dele deres musik og oplade deres egne enheder.

Så det er min personlige anbefaling til de bedste iPhone højttalere, og jeg tror ikke, at der er nogen reel konkurrence nogen steder i nærheden af ​​prisklassen.

Du kan få Altec Lansing T612 Digital Speaker til iPod og iPhone på Amazon til omkring $ 160 med gratis forsendelse.