Lav animerede GIF'er fra film i Mac OS X med Drag & Drop Ease

Oprettelse af animerede GIF'er ud af en filmfil eller video kræver normalt en smule indsats, men nu kan du konvertere en film til en animeret GIF på en Mac med træk og slip enkelhed takket være den passende navngivne Drop to GIF.


Drop til GIF er en gratis app til Mac OS X, som automatiserer hele animerede GIF-skabelsesprocessen. Alt du skal gøre er at smide en filmfil ind i appen, og konverteringen begynder. App'en er både ekstremt enkel og effektiv, så hvis du søger at lave et hurtigt arbejde med gif-oprettelse ved hjælp af eksisterende film- eller videofiler, er det et glimrende valg at komme i gang.

Gør animerede GIF'er med Drop til GIF i Mac OS X

Her er, hvor enkelt filmkonverteringsprocessen til GIF er:

  • Få Drop til GIF fra Github (gratis) og start appen
  • Træk og slip enhver filmfil i Drop to GIF appen eller app Dock-ikonet for at begynde at konvertere den valgte video til animeret GIF
  • Når konverteringen er færdig, skal du se i den oprindelige mappe af filfilen for at finde den eksporterede animerede GIF

Den eksporterede GIF slår uendeligt, og standardindstillingerne trækker billedfrekvensen fra videoen og indstiller den som den animerede GIF FPS. Brugere kan foretage ændringer i FPS, breddestørrelse af den animerede GIF-udgangsfil og GIF-kvalitet. Justering af disse tre indstillinger hjælper med at styre filstørrelsen på den eksporterede GIF, da en stor høj FPS-animeret GIF vil blive en stor fil ved at Standard. For at få adgang til indstillingerne skal du bare klikke på det lille tandhjulsikon i appen.

Der er endda en lille handy directory-observation, hvor en filmfil, der vises i et overvåget bibliotek, øjeblikkeligt bliver konverteret til et animeret gif. Som allerede nævnt gemmes en eksporteret animeret GIF-fil i samme mappe som den oprindelige film var, så mappen ville indeholde både oprindelsesfilmfilen og GIF-udgangen.

Her er et par eksempler på film, der blev konverteret ved hjælp af Drop to GIF, denne er en hurtig optagelse fra en iPhone-film, der er blevet komprimeret kraftigt:

I dette eksempel er den oprindelige video en simpel skærmoptagelse .mov-fil lavet af QuickTime, og der har ikke været nogen komprimering eller kvalitetsreduktion, hvilket betyder, at filen er lidt på den store størrelse:

For brugere, der har brug for flere gif oprettelse og film konvertering muligheder, ligesom en tidslinje og redigeringsværktøjer, giver en betalt app som Gif Brewery for Mac dig mulighed for at konvertere video til GIF og lave redigeringer også, hvilket måske ville være en bedre mulighed for mere ivrig GIF beslutningstagere. Men selvom det har færre funktioner, er Drop to GIF en glimrende app, og da det er gratis, er der kun en lille forpligtelse til at prøve det og se, om det virker efter dine behov.

(Forresten, hvis Github-siden ser ud til nogen, er det fordi Drop to GIF kommer fra den samme udvikler, der bragte os den fremragende enkle tekstredigeringsprogram ClearText, som er en anden sjov lille app til Mac-brugere.)