OS X El Capitan Recovery Update Version 2.0 Tilgængelig til Beta-brugere

Apple har udgivet en opdatering til genoprettelsesfunktionen til Mac'er, der kører beta-versioner af OS X El Capitan. Opdateringen anbefales for alle brugere, der kører OS X El Capitan til at installere.


Recovery Mode gør det muligt for brugere at starte op i en gendannelsespartition for at reparere, gendanne og geninstallere OS X i tilfælde af, at noget går særligt galt med operativsystemet.

Mærket som "El Capitan Recovery Update Version 2.0", opdateringen er 484 MB og kan downloades nu fra fanen App Store opdateringer. Som normalt kræves genstart af Mac'en for at fuldføre installationen. Formentlig forbedrer opdateringen pålideligheden af ​​funktionen, da ledsagende notater angiver opdateringen "indeholder forbedringer" til funktionen OS X Recovery.

Hvis du har svært ved at få genoprettelsesopdateringen til at vises i Mac App Store, skal du gå til fanen Opdateringer og trykke på Kommando + R for at opdatere de tilgængelige pakker. At vende til terminalen er en anden mulighed for mere avancerede brugere.

De nuværende versioner af OS X 10.11 er El Capitan dev beta 7 og public beta 5, begge udgivet tidligere i denne uge.

Den endelige offentlige version af OS X El Capitan forventes at debutere dette efterår for alle brugere som en gratis download.