Sådan indsamles til output med Adobe InDesign

Adobe InDesign er en af ​​verdens førende applikationer til desktop-publicering. Rettet mod design- og layoutfagfolk giver InDesign brugerne mulighed for at oprette en bred vifte af trykte publikationer, herunder brochurer, nyhedsbreve, bøger, magasiner, kataloger og formularer. Processen med automatisk indsamling af dokument-, billed- og skrifttypefiler til distribution i InDesign kaldes emballage. Når du ved, hvordan du bruger InDesign's pakkefunktion, bliver indsamlingsprocessen en hurtig opgave.

Åbn dit dokument i Adobe InDesign.

Klik på "File" i den øverste menulinje, og vælg "Package".

Indtast dine kontaktoplysninger i de tilsvarende felter. Giv også eventuelle noter eller specielle instruktioner til din printer eller editor i felterne "Instruktioner", og klik derefter på "Fortsæt".

Angiv et navn til den mappe, hvor din publikations komponenter pakkes i den resulterende dialogboks. Vælg også en gemplacering.

Vælg de komponenter, du vil eksportere sammen med dit dokument (fx skrifttyper, grafik) på listen over indstillinger nederst i dialogboksen.

Klik på knappen "Pakke". Din publikation pakkes og gemmes i den mappe, du valgte i trin 4.

Tips

Kør dit dokument gennem preflight-processen, inden du bruger pakkefunktionen for at undgå manglende filer eller andre fejl. Klik på "File" i den øverste menulinje, vælg "Preflight", og gennemgå oversigtsoplysningerne. Hvis der mangler skrifttyper, links eller billeder, eller hvis farve- og blækindstillinger ikke er angivet korrekt, forklarer Preflight-funktionen problemerne og giver dig mulighed for at foretage rettelser hurtigt og nemt.