NASA Brugt Tons of Macs & iPads for Mars Curiosity Landing

Enhver Mac-fan, der kigger på Mars Curiosity landing i går aftes, bemærkede sandsynligvis overfladen af ​​glødende Apple-logoer på skriveborde fra NASA-ingeniører og forskere. Præcis hvordan alle Mac'erne deltog i styring af nysgerrighed fra millioner af miles væk, er ukendt, men den overvældende tilstedeværelse af MacBook Pro bør fortælle dem, at de spillede en vigtig rolle for at gøre enhver Apple-fan stolt.

Tabellen på NASAs Jet Propulsion Laboratory-krater er intet andet end MacBook Pro:

Det var ikke kun MacBook Pros, men hvis du så tæt nok du ville have set en iPad eller to smidt der også. Her er en NASA-medarbejder, der skriver på en under mediebegivenheden:

Og en anden MacBook Pro:

Sikker på, at der var pc'er derinde også, men hvem bekymrer sig? Watching den ærefrygtindgydende begivenhed var som en live Mac Setups post på steroider. En gang imellem får du et glimt af en MacBook Pro-skærm, og du kan se en række velkendte ikoner i Dock, herunder Xcode, Preview, Chrome, Firefox, Blænde, Parallels og meget mere.

Måske skal Apple fokusere på det i en ny serie af annoncer frem for at have den ubehagelige genius fyr? "Vi hjælper med at udforske Mars, hvilken fantastisk ting vil du gerne lave i dag?"

Billeder fra NASA live stream og Flickr