Installer OS X Lion på en Hackintosh den nemme måde med UniBeast

For dem, der kører en Hackintosh (en pc, der er bygget til uofficielt at køre Mac OS X), som ikke har opgraderet til eller installeret Mac OS X Lion endnu, er du undskyld for at forsinke, at 10.7-opdateringen bliver svindende. Det nyligt frigjorte Unibeast-værktøj fra den altid ressourcefulde TonyMacX86 gør hele processen nemmere end nogensinde. Kravene til brug af Unibeast er enkle:

  • 8GB + USB-drev
  • Mac OS X Lion Installer (download fra App Store) eller et OS X Lion USB-drev - Tip : fra en Mac, der kører 10, 7 Lion, kan du geninstallere OS X Lion fra App Store uden at skulle købe det igen ved blot at holde Nede valgknappen, når du klikker på fanen "Køb".
  • Kompatibel Hackintosh PC hardware build

Følg hele Unibeast installationsvejledningen på TonyMacX86

Gennemgangen omfatter installation af installationsdrevet til BIOS-justeringer og efterinstallationsrettelser med MultiBeast for at aktivere ethernet, lyd, GPU, alt. Hvis du har lavet et OS X Lion USB-installationsdrev, før du kan bruge det til drevets krav, og du vil finde nogle af de gennemgange, der er bekendt, men selv uden nogen sådan oplevelse er det nemt at følge.