Sådan tilsluttes en DVD, en videobåndoptager og surround sound til et tv (5 trin)

Tilslutning af en DVD-afspiller, videobåndoptager og surround sound til et TV kan have varierende sværhedsgrad afhængigt af den type surround sound-modtager, du har købt. Surround-lydmodtagere har altid flere indgange til alle eksterne enheder til hjemmebiograf, men de vil variere i digitale lydindgange og kan have forskellige antal HDMI- eller komponentindgange, der giver enten et bedre kvalitetsbillede eller ægte high-definition-video. Denne særlige artikel vil forklare en standarddefinitionstilslutning og vil omfatte tilslutning af DVD-afspilleren via digital lyd for en ægte surroundlydoplevelse.

Trin 1

Sæt et kompositvideokabel (gul farvet RCA-stik) i "Video In" -porten på bagsiden af ​​fjernsynet, og sæt den anden ende af den samme ledning i "Video Out" -porten på bagsiden af ​​surround sound-modtageren.

Trin 2

Sæt et sammensat lydkabel (RCA og hvide RCA-kabler) i "Audio Out" -porten på bagsiden af ​​tv'et, og sæt de anden ender i en tom "Audio In" på bagsiden af ​​surround sound-modtageren.

Trin 3

Sæt et sammensat videokabel i "Video Out" -porten på bagsiden af ​​DVD-afspilleren, og sæt den anden ende i en åben "Video In" -port på bagsiden af ​​surround sound-modtageren. Normalt er modtagerens videoindgange nummererede ("Video In 1") eller navngivet ("DVD In").

Trin 4

Sæt det optiske lydkabel i "Digital Audio Out" -porten på bagsiden af ​​DVD-afspilleren, og sæt den anden ende i "Digital Audio In" -porten på bagsiden af ​​surround sound-modtageren. Sørg for, at "Digital Audio In" svarer til den samme videoindgang, som du satte DVD-afspillerens kompositvideokabel i. For eksempel skal "Video Input 1" svare til "Digital Audio 1" eller "DVD Video In" skal svare til "DVD Digital Audio In."

Sæt kompositvideo- og kompositlydkabler i "Audio / Video Out" på bagsiden af ​​videobåndoptageren, og sæt de anden ender i en tom "Audio / Video In" på bagsiden af ​​surround sound-modtageren.