Sådan installeres drivere til Gigaware-webkameraet

En computers hardwareenheder tilsluttes enten det interne kredsløb, kaldet bundkort, eller ind i det ydre af maskinen gennem en port. Eksempler inkluderer et indvendigt lydkort og et udvendigt kamera, kendt som et webcam. Uanset hvad hardwareenhedens funktion skal bruges et sæt filer kaldet drivere. Drivere tillader en enhed at interagere med de andre komponenter, der er installeret på pc'en. Gigaware-webkameraet tilsluttes en USB-port og giver dig mulighed for at chatte med venner og familie via video.

Trin 1

Klik på "Start" -knappen i hjørnet af Windows XP-skrivebordet for at starte Start-menuen. Højreklik på ikonet "Denne computer", og vælg "Egenskaber" på den liste, der vises. Vinduet "Systemegenskaber" åbnes.

Trin 2

Klik på fanen "Hardware" i vinduet "Systemegenskaber", og tryk på knappen "Enhedshåndtering". Vinduet "Enhedshåndtering" åbnes og viser en liste over enheder, der er installeret på computeren og arrangeret i grupper efter hvilken funktion de tjener.

Trin 3

Klik på "Universal Serial Bus Controllers", efterfulgt af at klikke på navnet på Gigaware webcam for at åbne et "Device Properties" vindue.

Trin 4

Klik på fanen "Driver", og tryk derefter på knappen "Opdater driver". Windows "Hardwareopdateringsguide" starter. Klik på "Ja, kun denne gang" efterfulgt af "Næste".

Klik på "Installer softwaren automatisk" og derefter på knappen "Næste". Windows finder den nyeste driver til webkameraet og installerer den til dig.