Sådan finder du en persons dødsdato

Du skal muligvis finde en dødsdato for at udfylde huller i et stamtræ eller for at skifte et testamente eller andet juridisk dokument. Mens det at finde en dødsdato for en for længst mistet forfader kan være en besværlig proces, der involverer detaljeret slægtsforskning, det kan ofte være hurtigt og nemt at finde disse oplysninger til en person, der døde inden for de sidste 50 år. Bevæbnet med det fulde navn på den person, du søger, kan du bruge gratis offentlige registre til at finde hans dødsdato.

Trin 1

Begynd din søgning på websteder, der tilbyder adgang til Social Security Death Index (SSDI). SSDI indeholder navnene på over 84 millioner personer, der havde et socialsikringsnummer, og hvis dødsfald blev rapporteret til Social Security Administration (SSA).

Trin 2

Gå til Rootsweb.com eller GenealogyBank.com og følg linket til SSDI-portalen. Disse sider tilbyder gratis adgang til SSDI-serveren, men du kan også finde abonnementswebsteder som Ancestry.com, der også giver dig mulighed for at søge i databasen.

Trin 3

Indtast så mange oplysninger om individet som muligt. Mens du kan søge i databaser med kun et for- og efternavn, ved at indtaste en mellemste initial, den tilstand, hvor de døde, deres pigenavn eller en omtrentlig fødselsdato kan hjælpe med at indsnævre resultaterne.

Se gennem resultaterne for at se, om du ser en post for den person, du søger. Hvis du finder hende, skal posten indeholde hendes fulde navn, fødselsdato, dødsdato og hendes sidst kendte bopæl.