Opret øjeblikkeligt en ny Stickies Note fra Safari med et tastetryk i Mac OS X

Ønsker du en tekstblok at flyde over din Mac-desktop, så du nemt kan henvise det til det? Det er en perfekt brug for Stickies-appen i OS X, og ved at bruge et lidt kendt trick kan du øjeblikkeligt oprette en ny Stickies-note fra Safari.

Hemmeligheden bag dette trick er ret simpelt: du skal bruge fremhæve nogle tekst, billeder eller begge dele, og tryk derefter på følgende kommandosekvens: Command + Shift + Y


Hvis du trykker på denne tastetryk, mens tekst er valgt, vil der straks blive oprettet en ny notat med det fremhævede / udvalgte indhold, herunder alle formateringer, links osv.

Hvis du vil ændre tastaturgenvejen til denne funktion i noget andet, kan du gøre det via "Systemindstillinger" ved at gå til Tastatur> Genveje> Tjenester og finde indstillingen "Make New Sticky Note" og justere ledsagende tastetryk er nødvendigt for at aktivere funktionen.

Dette er et af de tricks, der får næsten ubrudt brug af dem, der bruger det, fordi det er en fantastisk måde at samle informationer, billeder, links og hvad som helst andet, for at være handy til senere. Det er særligt praktisk, hvis du laver forskning, da stickies-vinduerne kan flyde over alt andet, eller du kan bare stable en masse af dem på siden af ​​en tekstbehandlingsapp for hurtig reference, når det er nødvendigt. Brug farvekodningsfunktionen til at ændre udseendet af dem i meningsfulde grupper, og du er god til at gå.