Sådan tilføjes en rabat på en faktura i QuickBooks Pro

Tilføjelse af rabat på en faktura i QuickBooks er den samme i både Pro- eller Premier-versionerne. Dette er en rabat, som du tilbyder en kunde, ikke en tilbydes dig af leverandører til tidlig betaling af regninger. Rabatten skal oprettes og derefter anvendes på fakturaen.

Åbn QuickBooks, og åbn derefter din virksomhed i applikationen. Klik på "Lister", "Type" og "Rabat". Vinduet "Tilføj ny rabat" åbnes. Hvis du planlægger at tilbyde mere end en type rabat, skal du navngive rabatten med det i tankerne. Du kan f.eks. Nævne to rabatter "Seniorrabat" og "Kampagnerabat".

Indtast beskrivelsen af ​​rabatten i feltet "Beskrivelse". Dette udskrives på kundens faktura. Beskrivelsen kan være et eller to ord eller en sætning, men skab ikke en ekstraordinær lang beskrivelse.

Indtast rabatbeløbet. Klik på feltet "Beløb eller%". Hvis du ikke indtaster "%" -tegnet, antager QuickBooks, at det antal, du indtaster, er et dollarbeløb.

Opret en "Rabatudgift" -konto. Rabatter, du giver kunder, er en udgift for din virksomhed. Brug ikke kontoen "Rabatter", da dette gælder rabatter, der tilbydes af leverandører. Når advarselsboksen dukker op, fortæller du dig, at kontoen "Rabatudgifter" ikke findes, skal du klikke på "OK" for at tilføje den. Klik på knappen "Udgifter" i vinduet "Tilføj ny konto". Klik på "OK" og gå tilbage til skærmbilledet "Ny rabat". Klik på "OK" her, og rabatten gemmes.

Indtast den navngivne rabat i slutningen af ​​fakturaen i kolonnen "Varekode". QuickBooks beregner procent- eller dollarbeløbet og trækker det fra fakturasummen, inden skat tilføjes. Klik på "Gem og luk" eller "Gem og nyt", og fakturaen gemmes.