Sådan konverteres fotos til 3D-modeller

Elementer, du har brug for

  • CAD-software

  • Foto på din computer

Det er fint at have billeder af en særlig begivenhed eller din seneste sightseeing-ekspedition, men du vil måske have mere. Hvis det er tilfældet, kan du konvertere dine aktuelle fotos til 3D-modeller. Dette tilføjer ikke kun perspektiv og dimension til dine billeder, men det kan hjælpe dig med at se dine fotos i et helt nyt lys.

Start din CAD-software på din computer, og lav et nyt objektplan. Match de nye målinger af objektplanet med dit fotos målinger. Hvis dit foto er 1000 x 800 pixels, skal objektplanet være 1000 x 800 enheder.

Start din CAD-softwares materialeditor, og indlæs din fotofil til materialesporet. Fremhæv billedet i materialespalten, og vælg "Anvend". Dette vedhæfter billedet til objektplanet.

Opret et nyt objektplan, der matcher det sidste i størrelse, og placer det over det, du lavede, tidligere. Dette nye objekt vil være fotoets 3D-form. Skift gennemsigtigheden af ​​det nye objekt, indtil du kan se igennem det til billedet bag det. Dette kan gøres ved at højreklikke på objektet og justere dets egenskaber.

Vælg din CAD-softwares “Cut” -værktøj fra værktøjspanelet. Spor omridset af dit foto på det gennemsigtige objektplan. Du vil kun spore de grundlæggende figurer for at skitsere den.

Klik på CAD-softwarens “Selection” -værktøj, og vælg sektionerne i planet uden for den sporing, du har foretaget. Slet dem. Vælg sektionerne til venstre, og klik på din softwares ekstruderingsværktøj. Dette værktøj bruger billedet til at strække sig over den 3D-form, du har sporet.

Juster modelens dybde, så den er tæt på at matche dens højde. Dette vil variere mellem fotos og kræver din bedste vurdering. Når du har det resultat, du er tilfreds med, skal du klikke på "Anvend" eller "Indstil" for at forlade ekstruderingsværktøjet.

Afslut ved at bruge “Cut” -værktøjet til at spore detaljer, og brug en blanding af sletning af former og ekstrudering for at finjustere de finere detaljer på billedet. Gem filen, når du er klar, og gengiv om nødvendigt 3D-modellen.