Se og lyt til iTunes Radio History i iOS Music App

Hvis du lytter til iTunes Radio hele dagen på din iPhone, iPad eller iPod touch, vil en eller flere af de sange, du har hørt, sidde fast i hovedet. Når det sker, eller når du bare er nysgerrig efter den musik, du har lyttet til og vil høre en bestemt sang igen, skal du blot besøge iTunes Radio History.


Sanghistorie til iTunes Radio holdes til og grupperes af kanaler, der lyttes til (medmindre de er ryddet, mere om det i et øjeblik). Du finder alle disse data direkte i iOS Music-appen, her er hvad du skal gøre:

  1. Åbn musikappen og gå til fanen "Radio" som normalt
  2. Vælg knappen "Historie" øverst i venstre hjørne (hvis du for øjeblikket lytter til en station, skal du trykke på knappen Tilbage først for at afsløre historiknappen)
  3. Tryk på fanen "Spillet", hvis den ikke allerede er valgt
  4. Rul gennem listen for at se alle sange, der lyttes til
    • Valgfrit: tryk på sangnavnet og / eller albumdækslet for at høre et 30 sekunders forhåndsvisningsklip af den valgte sang
    • Valgfrit: tryk på knappen "0.99" eller "1.29" for at købe sangen fra iTunes Store

  5. Tryk på "Udført", når du er færdig med at gennemgå historien for at vende tilbage til den normale iTunes Radio-skærm

Du vil også opdage, at du kan rydde iTunes Radio lyttehistorikken fra historikafsnittet ved at trykke på knappen "Ryd" i øverste hjørne.

Fordi mange af knapperne er tekst og ikke helt oplagte, er det meget nemmere at identificere dem, hvis du har Show Button Shapes aktiveret i iOS-indstillinger, hvilket kan være et nyttigt tip generelt, hvis du ønsker at trykke mål var lidt mere indlysende på iPhone og iPad.

iTunes Radio er ret fantastisk, hvis du vil lære nogle flere gode tricks til tjenesten, gå ikke glip af vores andre indlæg på musiktjenesten.