Sådan fjernes censoren på "Saints Row 2"

Designet og grafikken i "Saints Row 2" var en forbedring i forhold til sin forgænger, "Saints Row." Imidlertid er visse detaljer i karakterernes kroppe i spillet sløret eller "censureret". Heldigvis er der en måde at fjerne disse censurstænger på, hvis du spiller spillet på en pc.

Naviger til spilkataloget på din computer. Det er normalt placeret i din harddisks "Program Files" -mappe. Klik på "Valve", "Steam", "Steamapps", "Common" og derefter "Saints Row 2."

Fremhæv filen med navnet "Shaders_pc." Højreklik på filen, og vælg "Kopiér".

Naviger til dit skrivebord, og højreklik. Vælg "Indsæt" for at indsætte en kopi af filen på dit skrivebord. Dette er den originale, ikke-redigerede fil, hvis du har brug for at udskifte den.

Gå tilbage til mappen "Saints Row 2". Højreklik på "Shaders_pc" -filen igen. Vælg "Åbn med .." og klik på "WordPad." Dette åbner filen i WordPad og giver dig mulighed for at se dens indhold.

Fremhæv og slet følgende linjer fra filen:

data \ shaders \ standard \ sr2-pixelate_c.fxo_pc data \ shaders \ standard \ sr2-pixelate_mc.fxo_pc data \ shaders \ standard \ sr2-pixelate_ms.fxo_pc data \ shaders \ standard \ sr2-pixelate_s.fxo_pc

Vælg "File" og "Save" for at gemme filen. Når du kører spillet som normalt, bliver alle slørede dele på tegn synlige.