Sådan bruges et RS232-kabel til opsætning af en satellitmodtager

Firmware er hjælpeprogrammet, der styrer elektroniske komponenter som satellitmodtagere, MP3-afspillere og mobiltelefoner. Firmwareopdateringer er især vigtige med Free-to-Air satellitmodtagere. Og hvis du tilfældigvis bruger en ældre FTA-satellitmodtager, kan du støde på nogle problemer med at finde satellitter eller mens du opretter kanaler, eller du kan bare opleve nogle navigationsfejl. Men ved hjælp af et RS232-kabel kan du indlæse den seneste firmwareopdatering til din FTA-satellitmodtager fra din computer.

Tilslut et USB-til-RS232 serielt kabel mellem den serielle port på bagsiden af ​​din satellitmodtager og en USB-port på din computer.

Vend tænd / sluk-knappen bag på din modtager, og lad modtageren være i standby-tilstand - tryk kun på tænd / sluk-knappen på forsiden, hvis den vil sætte din modtager i standby-tilstand.

Download den nyeste version af modtagerens firmware sammen med modtagerens serielle uploadsoftware - du kan finde begge på satellitmodtagerproducentens supportwebsted online.

Installer den serielle uploader. Importer firmwareopdateringen til uploader-hjælpeprogrammet - klik på hjælpeprogrammets "Indlæs", "Importer" eller "Fil" for at finde firmwareopdateringen.

Angiv hvilken USB-port dit USB-til-RS232-kabel er tilsluttet på din computer - f.eks. "USB1" eller "USB2".

Vælg "Upload" eller "Opdater" i uploader-værktøjet for at sende opdateringen til din modtager.