IPad baggrundsbillede

Hvis du er noget som mig, er du nysgerrig efter det smukke baggrundsbillede på iPad-skærme i alle pressefotos, så jeg gravede lidt rundt og fik nogle svar. Det nu berømte billede hedder "Pyramid Lake (at Night)" og er et foto fra 2004 af fotograf Richard Misrach, taget ved Pyramid Lake i Nevada.

ArtInfo.com har en temmelig god historie om det flotte billede og Apples beslutning om at bruge det, tilsyneladende i sidste øjeblik uden at kunstneren selv vidste selv:

"Jeg sad i seng og så på Inglorious Bastards, da jeg fik et opkald fra Jeffrey FraenkeL, min forhandler i San Francisco, og han sagde:" Ved du hvad der sker her her? ""
... "Det sjove er, at jeg ikke engang har en kontrakt med dem endnu, så de skal have besluttet det den ellevte time, " siger Misrach. "Jeg er sikker på, at de vil sende mig en hurtig nu. Men jeg er meget glad, jeg er sikker på, at det er fint, og vilkårene er gode. "

Det lyder som Apples legendariske tavshed på det fineste, endda ned til det er licens af billeder. Jeg er sikker på, at Richard Misrach vil have mange flere fans og licensaftaler i den nærmeste fremtid, da Apple har katapultet sit arbejde på verdensplan.

Ifølge fotografen er dette første gang, han har licenseret et billede til kommerciel brug i sin 40-årige karriere - en aftale han accepterede fordi han er en fan af virksomheden. "Hvad er sjovt, at jeg i mange år faktisk brugte billedet som min egen pauseskærm, " siger Misrach. "Så jeg antager, at de ved, hvad de laver."

Apple har bestemt øje med glædeligt billed, men jeg har ikke været i stand til at grave et højopløsningsbillede af billedet til brug som skrivebord. Jeg er sikker på, at der med tiden vil vises en opløsning af iPad på 1024 × 768.

Opdatering: OS X Daglig læser Deadmilkman skrev dette billede i kommentarerne, det kommer temmelig tæt på at være en høj res version af iPad baggrundsbillede. Hvis du ser forsigtigt ud, er det faktisk det mindre billede, der blot gentages, reflekteres mod hinanden og glattes sammen med Photoshop, men det ser alligevel godt ud.

Åh, og hvis du leder efter et fantastisk iPad baggrundsbillede, så kig ikke længere.

[via ArtInfo.com]