Sådan blokeres et privat opkald

Når du modtager et privat opkald, kommer det højst sandsynligt fra nogen, du ikke vil tale med. Private opkald er dem fra folk, der ønsker at blokere deres numre fra at vises på opkalds-id-skærme. Regningssamlere og telemarkedsførere ringer ofte fra private numre. Du kan nemt blokere for en privat opkald.

Trin 1

Se indstillingerne for dit opkalds-id. På nogle opkalds-ID-felter kan du vælge "Valgmuligheder" og "Afvis indgående opkald", når du vælger et telefonnummer i feltet, der vises som "Privat" eller "Utilgængelig."

Trin 2

Kontakt din telefonudbyder. Forespørg om opsætning af en tjeneste, der blokerer private opkald på din telefonlinje. Telefonselskabet vil sandsynligvis kræve, at du også har opkalds-id-service.

Trin 3

Vent på, at tjenesteudbyderen konfigurerer den private opkaldsblokeringstjeneste på din telefon. I de fleste tilfælde behøver du ikke noget nyt udstyr til aktivering, og tjenesten vil være tilgængelig med det samme via et automatiseret system.

Tillad private opkaldere at afsløre sig selv for at gennemføre opkaldet. Du kan give den, der ringer op, en chance for at identificere sig via en optaget besked.