Sådan lukker du alle faner i Safari til iOS

De seneste versioner af Safari til iOS giver brugerne mulighed for nemt at lukke alle browser faner, der er åbne, alle på en gang, igen. Denne fantastiske Safari-funktion gør det nemmere at administrere og lukke tonsvis af browsertabs på iPhone og iPad, i stedet for at stole på at lukke individuelle faner i Safari til iOS.

Som i mange andre funktioner i iOS er muligheden for at lukke alle dine Safari-browser faner lidt skjult og mindre end indlysende, men når du først lærer at få adgang til funktionen i Safari, får du hurtigt sving af ting og værdsætter nyttig funktion. Lad os dække, hvordan du bruger tætte alle browsertabs i Safari til iPhone, iPad og iPod touch i de nyeste og bedste versioner af iOS.

Sådan lukkes alle Safari Tabs i iOS

  1. Åbn Safari på iPad eller iPad, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Tryk og hold på fanebladet, det ligner to overlappende firkanter
  3. Vælg "Luk faner" fra rullemenuen, der vises, og valg af genstand vil også vise, hvor mange samlede faner der er åbne i Safari

Funktionen findes på iOS til både iPad og iPhone, selv om det kan se lidt anderledes ud, afhængigt af skærmen, den vises på, men funktionen er altid tilgængelig med en lang tryk og holder på fanen Browser faner.

Og ja, det lukker helt bogstaveligt talt hver enkelt browser-faneblad, der var åben i Safari, hvilket giver dig en tom skifer for at åbne nye faner efter behov. Dette kan være særligt rart, hvis du lukker op med snesevis af faner, der er åbne i Safari, noget, der er ret nemt at ske, mens du surfer over tid.

Hvis alt dette lyder bekendt, oplever du ikke, det er sandsynligt, fordi det ikke er første gang, der har været en "Luk alle" fanen i iOS Safari. Faktisk eksisterede den samme store funktion en gang imellem, men af ​​ukendte grunde blev den fjernet, kun for at blive genindført igen i de moderne versioner af iOS. Fortunatley du kan nemt lukke alle dine browser faner igen, for i al fald, selvom funktionen kunne fjernes igen i fremtiden - lad os ikke håbe det, fordi det er ret praktisk.