Sådan gendannes en iPod uden at miste data

Gendannelsesprocessen for din iPod indebærer at slette alle oplysninger på enheden og fjerne de tidligere konfigurationsindstillinger. For at gendanne din iPod uden at miste data kan du først sikkerhedskopiere din iPod i iTunes og derefter slette iPodens harddisk og gendanne softwaren. Når iPod er gendannet, giver iTunes dig mulighed for at konfigurere iPod som en ny enhed på din computer eller gendanne dine data fra en tidligere sikkerhedskopi. For at beskytte dine data skal du sikkerhedskopiere din iPod mindst en gang om måneden.

Trin 1

Klik på "Gå" øverst på din Macintosh-skærm, og vælg "Applikationer" i rullemenuen. Dobbeltklik på ikonet "iTunes" for at køre applikationen. For Windows-pc'er skal du klikke på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen og klikke på "Programmer" og "iTunes".

Trin 2

Tilslut iPod til din computer ved at slutte iPod-kablet til USB-porten på din computer og til dock-stikket på iPod, der er placeret i bunden af ​​enheden.

Trin 3

Klik på knappen "Gendan" under afsnittet "Version", der findes i fanen "Oversigt" i iTunes.

Trin 4

Klik på "Sikkerhedskopiér" i pop op-boksen, og klik på "Gendan" og "OK", når sikkerhedskopien er færdig for at bekræfte gendannelsen af ​​din iPod.

Trin 5

Lad iPod være tilsluttet, indtil processen er afsluttet, og klik på cirklen ud for "Gendan fra sikkerhedskopien af", og klik på rullemenuen i guiden Enhedsopsætning.

Vælg den seneste sikkerhedskopieringsdato, og klik på "Fortsæt" for at gendanne dine data til din iPod.