Sådan ændres en babys køn i Sims 2

Lige siden det første spil i serien debuterede, har spillere af "The Sims" forsøgt at finde ud af måder til at kontrollere processen med at skabe babyer til deres sims. Ved hjælp af snyderi, spilmodifikationer og smuthuller i spillet har spillerne fundet måder at gøre enhver sim, som de vælger, gravid, garantere, at tvillinger bliver født og ændre køn på simbabyer. I "The Sims 2" kan du ændre køn på dine sims børn uden at påvirke resten af ​​dit gameplay.

Brug af snyderi

Indtast partiet på den sim, der bliver gravid. I "live" -tilstanden for gameplay skal du trykke på "Ctrl + Shift + C". Når tekstboksen vises, skal du skrive "Boolprop TestingCheatsEnabled True" og klikke på "Enter".

Højreklik på en hvilken som helst sim, og vælg "Spawn". Klik på "Gravsten af ​​liv og død" under "Spawn". Indtast "Boolprop TestingCheatsEnabled False" for at slukke for snydesystemet, når du har skabt gravstenen.

Klik på den sim, du vil være den biologiske forælder. Du kan vælge en mand eller kvinde, da begge køn kan blive gravide inden for "The Sims". Babyen vil være en nøjagtig klon af forældrene, men vil blive født af det modsatte køn.

Klik på gravstenen for liv eller død, og vælg indstillingen "imprægner". Der vises en liste med navne. Vælg navnet på den valgte sim, der skal være gravid med babyen.

Genindlæser partiet

Gem dit gameplay på partiet af den gravide sim, inden de begynder at føde. Du kan gemme det på en af ​​de tre dage af graviditeten, så længe det er før de faktisk er gået i arbejde. Du ved, at de er i arbejde, når kameraet bevæger sig tæt på dem, og en cut-scene starter.

Gå ud til nabolagsskærmen. Indtast partiet for den gravide sim igen, og vent, indtil simen føder, og se hvilket køn barnet er.

Bliv ved med at gå ud og gå ind i partiet uden at gemme, indtil babyen er født det køn, du ønsker. Når du er tilfreds med resultatet, skal du gemme spillet.

Advarsler

"Boolprop TestingCheatsEnabled" snydesystemet kan føre til fejl i spillet, når det bliver sat på for længe. Minimer denne risiko ved at afslutte systemet, når du har indtastet et snyd.