Sådan repareres Night Shift Stuck Aktiveret i Mac OS

Er din Mac-skærm ser mærkeligt orange fra Night Shift sidder fast, selv i dagslyset, når Night Shift skal være slukket? Det kan være sjældent, og det er ikke klart, hvad der forårsager, at Night Shift til tider sætter sig fast på en Mac, men når det sker, er det ret indlysende, fordi skærmfarverne skifter til at være meget varme på trods af at det er et tidspunkt, hvor det ikke skal aktiveres.

Hvis du finder, at Night Shift er aktiveret på din Mac, kan du hurtigt løse problemet og få dine skærmfarver til at se normal igen.


Denne fejlfindingsvejledning forudsætter selvfølgelig, at du har Night Shift aktiveret til brug på Mac. Hvis Night Shift ikke er aktiveret, ville det ikke være muligt at sætte sig fast i Night Shift-tilstanden, og enhver opfattelse af farveændringer ville være noget anderledes, hvad angår monitorens farvekalibrering eller måske en tredjepartsapp som Flux.

Sådan repareres Night Shift i Mac OS

  1. Træk ned Apple-menuen og vælg "Systemindstillinger"
  2. Gå til Indstillinger panelet Indstillinger og vælg fanen "Night Shift"
  3. Efterlad natskift aktiveret, men sørg for at "Manuel - tænd til imorgen" IKKE er markeret
  4. Tag nu varmeskyddet og skub det helt til venstre, og så hele bagsiden til højre
  5. Night Shift skal snappe ud af fejl, og skærmen skal se ud som normal igen, afslut System Preferences og nyd din dag

Det er det, simpelthen fiddling med varmen skyderen har tendens til at rette Night Shift fast i den varme farvetilstand i Mac OS.

Det er nysgerrigt, at hele funktionen slukkes og slukkes for at gøre noget, hvis opvarmningsskærmfarvefunktionen sidder fast.

Dette er temmelig sjældent og skal ikke ske ofte, det ser ud til at ske, når en Mac bliver brugt om natten med Night Shift på, så sov og vågnet i dagslyset, hvor det til tider ikke er klar over, at det er tid til at slukke.

Selv med denne sjældne og mindre overlast anbefaler jeg personligt at bruge og aktivere Night Shift på Mac, indstille en brugerdefineret tidsplan eller bruge fra solnedgang til solopgang, med den varmeste indstilling mulig, synes at have de bedste resultater for øjentrækhed og teoretisk søvnforbedring, men du kan bruge det, men du vil. For Macs without Night Shift-understøttelse kan du også bruge Flux i stedet for en lignende natvenlig skærmeffekt.

Dette gælder selvfølgelig for Mac'en, men en lignende nysgerrighed kan også ske på iPhone og iPad også hvisNight Shift er planlagt i iOS eller skiftet Night Shift fra eller til via Control Center. Også til iPhone og iPad, sommetider vises farveprofilen meget varm i iOS, som kan korrigeres, og True Tone-funktionen kan give et lignende udseende som Night Shift, og deaktivering af True Tone på iPhone eller iPad Pro kan stoppe skærmen varm når Night Shift ikke er tændt.