Sådan tilsluttes en bærbar computer til en pc via ethernetkabel

Hvis du har brug for at overføre data mellem to pc-computere, er en af ​​de nemmeste måder at konfigurere fildeling og derefter bruge et Ethernet-kabel til at forbinde de to maskiner. For eksempel kan du dele filer fra en bærbar computer med en anden pc via en Ethernet-forbindelse. Forbindelse af computere med et Ethernet-kabel skaber i det væsentlige et lille lokalt netværk, som de to maskiner kan kommunikere med hinanden.

Trin 1

Log ind på den bærbare computer med en konto, der har administratorrettigheder. Kun administratorer kan justere fildelingsindstillinger.

Trin 2

Åbn Start-menuen, og klik på ikonet "Kontrolpanel".

Trin 3

Dobbeltklik på "Netværksforbindelser."

Trin 4

Højreklik på ikonet mærket "Local Area Connection" og vælg "Properties".

Trin 5

Marker afkrydsningsfeltet ud for "File and Printer Sharing for Microsoft Networks" og tryk "OK" for at aktivere fildeling på den bærbare computer.

Trin 6

Sæt et standard Ethernet-kabel i netværksporten på den bærbare computer og tilslut det derefter til netværksporten på den stationære pc.

Trin 7

Åbn Start-menuen på den stationære pc, og klik på ikonet "Denne computer".

Klik på genvejen "My Network Places" i venstre side af vinduet. Et nyt vindue åbnes med en liste over de delte filer og mapper, der er tilgængelige på den bærbare computers harddisk.