Sådan gendannes en Dell 9300 til de oprindelige indstillinger

Gendannelse af din Dell 9300 Inspiron-bærbare computer til de oprindelige fabriksindstillinger er en fantastisk måde at slette din harddisk på og starte med en ren skifer. Gendannelsesprocessen hjælper med at fjerne alle vira, der er blevet dybt rodfæstet i din computer, som du ikke har været i stand til at slippe af med via andre metoder. Gendannelse af din computer til fabriksindstillingerne er også en fantastisk måde at fremskynde en langsom computer på. Gendannelsesprocessen fjerner gamle, unødvendige filer, der bare optager plads på din harddisk, så du kan gemme flere personlige data og installere flere programmer.

Trin 1

Tænd din Dell 9300 Inspiron bærbare computer.

Trin 2

Hold "Ctrl" -knappen nede, og tryk på "F11" -knappen, når en blå bjælke med "www.dell.com" vises i den øverste del af skærmen under opstartsprocessen. Skærmen PC Restore vises på skærmen.

Trin 3

Klik på "Gendan" og derefter "Bekræft". Systemgendannelsesprocessen begynder og bør ikke tage længere end 10 minutter.

Trin 4

Klik på "Udfør" for at genstarte din computer, når gendannelsesprocessen er afsluttet.

Trin 5

Klik på "Næste", når computeren genstarter for at begynde de sidste faser af din systemgendannelse. PC-gendannelsesprogrammet afslutter gendannelsen af ​​din computer til dens oprindelige fabriksindstillinger og genstarter automatisk, når gendannelsen er afsluttet.

Klik på "OK", når computeren genstarter for at afslutte gendannelsesprocessen.