Sådan fanges en underskrift online med en mus

Teknologien har udviklet sig til, hvor computerbrugere underskriver deres navne på virtuelt papir over internettet ved hjælp af computermus. Ifølge Federal Trade Commission er elektroniske signaturer lovlige. For at underskrive et elektronisk dokument digitalt kan du udskrive det, underskrive det og scanne det tilbage til din computer. For at spare tid skal du fjerne disse trin ved hjælp af software til at oprette et billede af din signatur, mens du skriver dit navn med en mus. Download software til digital signatur, eller besøg et online-websted, der fanger din signatur og gemmer den på din harddisk.

Trin 1

Naviger til Toucan Multimedia (se Ressourcer) og klik på "Prøv det her." Et tomt dokument vises. Hold din venstre museknap nede, og skriv dit navn. Klik på "Ryd", hvis du laver en fejl. Indtast dit navn i underskriftstekstfeltet, og klik på "Indsend aftale." Webstedet viser et eksempeldokument indeholdende den signatur, du tegnede over det navn, du skrev. Det inkluderer også den dato, hvor du oprettede signaturen. Klik på "Vis PDF" for at få vist eksemplar på signaturen, da den vises inde i en PDF.

Trin 2

Besøg min live signatur (se ressourcer). Klik på "Fortsæt" for at prøve deres signaturtjeneste. Klik på "Tegn en signatur direkte til skærmen" for at få vist signaturvinduet. Hold din venstre museknap nede, og skriv dit navn. Klik på "Start forfra" for at rydde signaturen og starte forfra. Klik på "Opret signatur", når du er tilfreds med signaturen. Webstedet opretter et JPEG-billede af din signatur og åbner et File Save-vindue. Klik på "Gem". Windows gemmer signaturen på din harddisk.

Gå til Online Signatur Pad (se Ressourcer), og vælg en signaturfarve i rullemenuen. Vælg en skrifttypebredde i rullemenuen "Fontbredde". Indtast din e-mail-adresse i feltet "E-mail-signatur". Hold din venstre museknap nede, og skriv dit navn i det medfølgende vindue. Klik på "Slet" for at rette fejl. Klik på knappen "E-mail-signatur", når du er færdig. Webstedet sender dig signaturen via e-mail.