DVR Tivo-alternativer

For underholdningsentusiaster er TiVo det mest genkendelige navn, når det kommer til digitale videooptagere, mere almindeligt omtalt som DVR'er. Uanset årsag, hvor det er pris eller omkostninger ved den månedlige service, der kræves for at bruge en TiVo, kan forbrugerne søge et alternativ. Der er flere alternativer tilgængelige.

Kabelboks

I de senere år er kabeludbydere begyndt at tilbyde digital videooptagelsestjeneste gennem kapable kabelbokse. I modsætning til TiVo gemmes programmering i kabeludbyderens ende snarere end på selve kabelboksen. Alligevel er grundlæggende funktioner som tidsforskydning - pause og tilbagespoling / hurtigspoling via live-tv - og planlægning af optagelser tilgængelig. Omkostningerne varierer fra udbyder til udbyder, men tilføjes typisk yderligere $ 5 til $ 10 pr. Måned til kabelregningen.

Moxi HD

Moxi HD DVR er sandsynligvis tættest på TiVo med hensyn til funktionalitet. I modsætning til sin konkurrent har Moxi-boksen dog ikke et månedligt servicegebyr. Dette er i stedet sammensat af en langt højere hardwarepris: Fra skrivningen af ​​denne artikel koster boksen $ 799,99. Enheden inkluderer 500 GB lagerplads til optaget programmering, CableCARD-kompatibilitet, internetforbindelse og tjenester (f.eks. Netflix, Hulu, YouTube) og forbindelse til hjemmecomputeren til afspilning af multimedieindhold.

Computerbaseret

De, der ønsker et billigere DVR-alternativ, kan finde et computerbaseret alternativ attraktivt. En af de førende virksomheder inden for dette område er Hauppauge. Computerbaserede løsninger findes i flere forskellige former, en ekstern model, der typisk er forbundet til computeren via USB, og en intern model, der skal installeres i et åbent kortspor i computeren. Funktionaliteten på disse enheder varierer, men generelt er den grundlæggende DVR-funktionalitet tilgængelig. Det skal bemærkes, at ingen af ​​disse enheder kan modtage eller optage digitale HD-kabelkanaler. Priser varierer generelt fra $ 75 til $ 150 afhængigt af model.

Satellitboks

På samme måde som kabelboksen DVR'er leverer satellitudbydere som DISH Network og DirecTV DVR-funktionalitet på specialudstyrede kasser. I modsætning til kabelbokse gemmes det indspillede indhold på hardwaresiden. Tidsforskydning og planlægning af optagelser er tilgængelig såvel som fjernplanlægning, der giver forbrugeren mulighed for at planlægge en optagelse via Internettet. Ligesom kabel-tv-boksen pådrager DVR-tjenesten et månedligt gebyr oven på den månedlige satellitregning. DirecTV tilbyder tjenesten som en gratis opgradering på de fleste planer, selvom nogle pådrager sig en engangsafgift på $ 99 eller $ 199, mens DISH opkræver $ 5,98 per måned pr. DVR-modtager for service.

Overvejelser

På grund af patenterne på meget af den teknologi, TiVo bruger i sin DVR, er ingen konkurrent i stand til at matche de tjenester, som virksomheden tilbyder. Funktionalitet såsom forslag, evnen til at bedømme programmer og relateret funktionalitet er eksklusiv for TiVo. Men med denne ekstra funktionalitet kommer der et højere servicegebyr, som for nogle måske er det største salgsargument for en ikke-TiVo-enhed. I øjeblikket koster service $ 12,95 med et års forpligtelse.