7 grunde til ikke at jailbreak iOS, hilsen af ​​apple

Det er kun passende med en ny iOS 7 jailbreak, der er tilgængelig, at vi dækker den anden side af tingene; hvorfor skulle du slet ikke jailbreak? Vi har allerede nævnt i denne jailbreaking guide, at de fleste brugere ikke bør genere at bruge jailbreak overhovedet, fordi casual iPhone, iPad og iPod touch ejere sandsynligvis ikke vil få gavn af resultatet og kan bare løbe ind i problemer. Derfor anbefaler vi det ikke til de fleste brugere. Det er bare vores mening dog, så hvem bedre at fortælle jailbreaking er en dårlig idé end Apple selv?Det bør ikke være nogen overraskelse, at Apple aldrig har været fan af jailbreaking iOS af forskellige årsager. Disse syv (seks plus en = 7) point er direkte fra Apples supportartikel, der omhandler emnet, og understreger problemer, der kan opstå, som får Apple til at tænke jailbreaking er en dårlig ide, og hvorfor du ikke bør jailbreak nogen iPhone, iPad eller iPod røre ved. De er:

Grunde til ikke at jailbreak iOS

  1. Sikkerhedsproblemer
  2. Instabilitet af iOS og apps
  3. Forkortet batterilevetid
  4. Upålidelig stemme og data
  5. Afbrydelse af tjenester
  6. Manglende evne til at anvende fremtidige softwareopdateringer (iOS-opdateringer)
  7. Apple kan benægte service til jailbroken enheder

Dem, der er interesseret i emnet, bør læse hele artiklen om videnbase fra Apple og citerer deres fuldstændige grunde til hvert enkelt tilfælde af potentielle problemer. Vi gentager deres fulde tekst nedenfor, citerer direkte fra Apples videnbaserede artikel om sagen:

iOS er designet til at være pålidelig og sikker fra det øjeblik du tænder din enhed. Indbyggede sikkerhedsfunktioner beskytter mod malware og virus og hjælper med at sikre adgang til personlige oplysninger og virksomhedsdata. Uautoriserede ændringer til iOS ("jailbreaking") omgå sikkerhedsfunktioner og kan forårsage mange problemer til den hackede iPhone, iPad eller iPod touch, herunder:

Sikkerhedsproblemer: Jailbreaking din enhed eliminerer sikkerhedslag, der er designet til at beskytte dine personlige oplysninger og din iOS-enhed. Med denne sikkerhed fjernet fra din iOS-enhed kan hackere stjæle dine personlige oplysninger, beskadige din enhed, angribe dit netværk eller introducere malware, spyware eller virus.

Ustabilitet: Hyppige og uventede nedbrud på enheden, nedbrud og fryser af indbyggede apps og tredjepartsapps og tab af data.

Forkortet batterilevetid: Den hackede software har forårsaget et accelereret batteriafløb, der forkorter driften af ​​en iPhone, iPad eller iPod touch på en enkelt batteriladning.

Upålidelig stemme og data: Faldte opkald, langsomme eller upålidelige dataforbindelser, og forsinkede eller unøjagtige positionsdata.

Forstyrrelser af tjenester: Tjenester som Visuel Voicemail, Weather og Stocks er blevet forstyrret eller fungerer ikke længere på enheden. Derudover har tredjepartsapps, der bruger Apple Push Notification Service, haft svært ved at modtage underretninger eller modtagne meddelelser, der var beregnet til en anden hacket enhed. Andre push-baserede tjenester som iCloud og Exchange har oplevet problemer med at synkronisere data med deres respektive servere.

Manglende evne til at anvende fremtidige softwareopdateringer: Nogle uautoriserede ændringer har forårsaget skade på iOS, der ikke kan repareres. Dette kan medføre, at den hackede iPhone, iPad eller iPod touch bliver permanent ubrugelig, når en fremtidig Apple-leveret iOS-opdatering er installeret.

Apple advarer kraftigt mod at installere software, der hacker iOS. Det er også vigtigt at bemærke, at uautoriseret ændring af iOS er en krænkelse af licensaftalen for iOS-slutbrugerprogrammer, og Apple kan derfor benægte tjeneste for en iPhone, iPad eller iPod touch, der har installeret uautoriseret software.

Fik du den syvende grund? Det er i slutningen der (vores vægt lægges): Apple kan nægte garantiservice dækning eller enhver iPad, iPhone eller iPod touch, der har en aktiv jailbreak. Dette er et meget vigtigt punkt at gøre, fordi hvis du ødelægger processen og ikke kan genoprette enheden selv, kan Apple citere jailbreaket for ikke at yde garantiservice og sende dig på vej.

Det kan virkelig ikke understreges nok; jailbreaking er bedst for avancerede brugere, der forstår alle mulige risici forbundet med processen. Hvis du ikke er sikker på, om du skal jailbreak eller ej, er det sikreste spil at ikke gøre det, fordi det kan forårsage flere problemer, end nogle brugere forventer at opleve, og kan dramatisk reducere deres enheder evner til at give den stabile oplevelse, de er vant til til. I sidste ende er det din beslutning, gør hvad der passer til dig og dine individuelle behov.