Sådan får du pre-salg billetter

Når en begivenhed er populær, er der en stor chance for, at den sælger ud, eller hvis du får billetter, får du pladser uden en god udsigt. Den bedste måde at undgå disse scenarier er ved at købe forsalgsbilletter. De fleste begivenheder tilbyder speciel billettering for dem, der ved, hvordan man kommer på listen og får adgang til billetter, inden de sælges til offentligheden.

Deltag i fanklubber for at modtage online forsalgskoder. Uanset om det er en koncert, et broadway-show eller et sportsspil, har de fleste begivenheder fanklubber, der giver sine medlemmer forsalgskoder. Søg på musikerens eller sportsholdets websted for at få oplysninger om, hvordan du deltager.

"Like" Facebook-siden for kunstneren, teamet, mødestedet, arrangøren eller arrangementet. Facebook er en ideel måde at promovere en begivenhed på, og forsalgsbilletter skaber en brummer om enhver lejlighed. Ved at slutte sig til deres fanbase på Facebook holder du kontakten med andre fans og kontrollerer status for internetforsalg bare ved at se på deres side.

Lyt til radiostationer omkring salgsudgivelsesdatoen. Radiostationer annoncerer ofte forsalgskoder. Også ved at tilslutte sig stationens e-mail-liste eller blot ringe, kan du muligvis hente et tip om en forsalgskode.

Køb et online album. Tjenester som iTunes giver fans ofte mulighed for at købe et bands album og modtage en chance for at købe billetter til showet, inden de sælges til offentligheden.