Sådan ændres iPhone 7 Home Button Klik på Feedback

De nye iPhone-modeller har ikke et fysisk klik på Home-knappen, og i stedet føler det sig tryk og giver haptisk feedback i stedet for, hvordan 3D Touch fungerer på skærmen og på Mac-trackpads. Hvis du beslutter dig for at ændre, hvordan det klikker på Home-knappen, kan du justere klikknappen og feedbacken til startknappen i en indstillingsindstilling for iOS.


Denne indstillingsjustering kan være særlig vigtig at ændre til iPhone 7 og iPhone 7 Plus brugere, der holder deres iPhone i en sag, da det ser ud til at nogle tilfælde kan dæmpe klikets fysiske fornemmelse og gøre det vanskeligt at bemærke. For tilfælde brugere anbefales det at vælge en stærkere klikindstilling, men du kan nemt teste alle tre muligheder for at klikke på tilbagekobling for at bestemme, hvilken funktion der passer bedst til dig.

Mens du kan ændre denne indstilling til enhver tid, er det bedst at justere det, mens iPhone er i en tilstand med typisk brug, hvilket betyder, hvis det er uden et tilfælde eller en sag eller på en hård overflade eller en blød overflade, skal du justere den i den tilstand .

Justering af iPhone 7 Home Click Feedback Styrke

Dette gælder både iPhone 7 og iPhone 7 Plus med haptiske Home-knapper:

  1. Åbn "Indstillinger" og gå til "General"
  2. Vælg "Home Button" for at få adgang til Home-knappen klikindstillinger
  3. Tryk på 1, 2 eller 3, og tryk derefter på knappen Hjem for at teste, hvordan det føles
    • 1 - blød og subtil feedback, når du trykker på Home-knappen
    • 2 - Moderat feedback ved at trykke på Home-knappen
    • 3 - stærkeste tilbagemelding, når du trykker på knappen Home (personligt anbefaler jeg "3" for at føle sig som et rigtigt klik)

  4. Afslut indstillinger, når du er tilfreds med Home-knappen feedback

Husk, at denne indstilling vil påvirke alle anvendelser af Home-knappen og hvordan den føles, herunder den nye skærmoption "Tryk på Home for at låse op", tage skærmbilleder, vende tilbage til enhedens startskærm, få adgang til multitasking og meget mere. Hjemmeknappen får stor brug, så du vil vælge en indstilling, du er tilfreds med.

Og ja det er den samme "Vælg et klik" Hjem-knapskærm, som brugerne ser, når de opsætter og migrerer til en ny iPhone 7 eller iPhone 7 Plus. Da mange af os lige har valgt en indstilling hurtigt uden at tænke meget om det, er det ikke overraskende, at nogle brugere kan ændre deres mening efter det faktum og ønsker at justere klikstyrken.