Hvordan man tegner Clip Art

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Adobe Photoshop, Corel eller andet kunstprogram, der bruger lag

  • Fotografi

Clipart-billeder er bare små, enkle tegninger med små detaljer i dem, der bruges til elektroniske dokumenter som hjemmesider og PowerPoint-præsentationer. De er ikke svære at lave. Enhver med selv forenklede kunstneriske færdigheder har evnen til at skabe clipart. Alt hvad du behøver er det rette kunstprogram på din computer og vide, hvordan man sporer et billede. Med et par minutters arbejde kan du have anstændigt udseende clipart, der passer til mange præsentationer.

Find et billede af en person eller et objekt svarende til den clipart, du vil oprette. Gem billedet i en mappe på din computer, som du let kan finde.

Åbn et kunstprogram på din computer, såsom Adobe Photoshop. Klik på "File" og derefter "Open". Der åbnes et vindue, hvor du kan vælge en fil. Find og vælg det foto, du tidligere har gemt.

Opret et nyt tomt lag, og læg det oven på det valgte foto. Vælg farven sort, og vælg derefter en pen eller et penselværktøj, og spor omridset af billedet på det nye lag. Du skal ikke bekymre dig om detaljer, kun få den grundlæggende oversigt.

Slet laget med billedet på det, så alt hvad du nu ser er den disposition, du oprettede. Udfyld eventuelle huller, du måtte gå glip af, med pennen eller penselværktøjet. Så hvis du ønsker at have farve, skal du farve filen ind.

Klik på "File" og derefter "Save As". En kasse åbnes. Navngiv filen med navnet på det objekt, du lige har oprettet clipart til. Vælg derefter filtypen “JPEG” eller “GIF”. Klik på "Gem".

Tips

Clipart-filer behøver ikke at være perfekte; så hvis dine linjer ikke er lige, eller farven er lidt slukket, skal du ikke bekymre dig. Så længe objektet kan genkendes som det objekt, du startede med, er det acceptabelt som clipart.