TinyUmbrella 4.2.1 download tilgængelig

Den nyeste version af TinyUmbrella er blevet frigivet, og den er kompatibel med iOS 4.2.1. TinyUmbrella kan du gemme SHSH-blobs fra kompatibel hardware, så du kan opgradere din iOS-version, mens du opretholder ældre versioner af baseband.

TinyUmbrella er af særlig interesse for dem, der ønsker at låse deres iPhone op, hvis du søger at låse din iPhone op, skal du gemme dine eksisterende iOS 4.1 shsh blobs før du downloader og opdaterer til iOS 4.2.1. Her er hvorfor dette betyder noget, direkte fra TinyUmbrella-udvikleren:

Opdater ikke til 4.2.1 for basebandbeskyttelsen. TinyUmbrella er ikke længere i stand til at sparke dig ud af opsving til den version. TinyUmbrella virker stadig for tidligere versioner og vil kunne genoprette og sparke dig ud af gendannelse for disse versioner, men 4.2.1 har en basebandversionskontrol, der stopper enheden fra at starte, hvis dit baseband ikke blev opdateret.

Download TinyUmbrella 4.2.1

Du kan downloade den nyeste TinyUmbrella 4.2.1 fra udviklerens websted her eller via nedenstående links:

  • Få Mac version 4.21.01 (direkte download link) (4.21.12 beta version)
  • Få Windows version 4.21.01 (direkte download link) (4.21.11)
  • Få Linux versionen (direkte download link)

Hvis du ikke er sikker på hvad du skal gøre, kan du følge vores vejledning for at lære at gemme SHSH-blobs med firmware-paraply.