Sådan tilslutter du en anden DirecTV-modtager

DirecTV er et af de førende satellitselskaber i USA. DirecTV forsyner millioner af kunder med satellit-tv hver dag. En grundlæggende satellitopsætning inkluderer en DirecTV-modtager tilsluttet et fjernsynsapparat, men du vil muligvis også se tv i et andet rum. Denne form for opsætning kræver, at du tilslutter en anden DirecTV-modtager på dette sted, da hvert fjernsyn har brug for sin egen satellitmodtager til at sende satellitprogrammering. Dette kræver grundlæggende viden om satellitinstallation for at udføre korrekt.

Trin 1

Kontroller, om der er et andet koaksialkabel, der kommer fra parabolantenne til jordblokken (det skal være inden for tre til fem meter fra din parabolantenne). Tilsæt et kabel til skålen, hvis det er nødvendigt, som beskrevet i trin 2.

Trin 2

Fjern forsigtigt LNB, der strækker sig ud fra skålen med en skruetrækker uden at flytte parabolantenne. Den mindste ændring i parabolens tilpasning kan påvirke satellitsignalet.

Trin 3

Fastgør et koaksialkabel til det andet stik på LNB. Udskift LNB på skålen.

Trin 4

Kør dette kabel til jordblokken. Klip kablet på dette sted med wire cutters.

Trin 5

Sæt et stik i kablet. Fastgør dette kabel til jordblokken. Hvis der er en enkelt grundblok, skal du udskifte den med en dobbelt.

Trin 6

Sæt et stik i ekstra kabel, og tilslut det til den anden side af jordblokken. Kør dette kabel fra dette sted til stedet for den anden DirecTV-modtager.

Trin 7

Brug en boremaskine med den rette bit til at gå igennem vægge eller gulve, hvis det er nødvendigt. Forsegl disse huller ved hjælp af stik eller tætningsmiddel.

Trin 8

Indsæt en vægplade til satellitkablet i en nærliggende væg, hvis du vil, eller kør blot kablet direkte til modtageren. Dette varierer afhængigt af din bygningstype og specifikke ønsker.

Skær koaksialkablet og fastgør et stik til det. Tilslut dette kabel til den anden DirecTV-modtager.