Sådan løser jeg iOS App Name fast på com.apple.mobileinstallation

En usædvanlig fejl kan ske nogle gange på iPhone og iPad, hvor iOS-appnavne erstattes med "com.apple.mobileinstallation", og når du forsøger at starte apps med et sådant navn, kolliderer appen øjeblikkeligt. Desuden fejler forsøget på at slette appen med navnet "com.apple.mobileinstallation" via den traditionelle startskærm tilgang, hvilket efterlader den nysgerrige navngivne app fast på en enhed og ubrugelig.

Hvis din iPhone eller iPad viser apps med deres navn, der sidder fast som "com.apple.mobileinstallation", og disse apps kolliderer øjeblikkeligt ved lanceringen, kan du rette appsne og gøre dem brugbare igen med et par trin.

Sådan repareres iOS Apps, der er navngivet "com.apple.mobileinstallation" og ikke fungerer

Lad være med at forsøge at hurtigt slette appen fra iOS-startskærmen eller opdatere den via App Store, de vil sandsynligvis mislykkes. I stedet skal du slette appen fra appen Indstillinger og derefter geninstallere og genoverføre appen til iOS-enheden.

Hurtig tip før start: Hvis du stadig kan identificere apps ved deres ikon, skal du notere hvad appen er. Dette vil være nyttigt, når du går til at geninstallere appen, ellers kan du ikke huske, hvilke app (er) der fjernes fra enheden, da deres navne er "com.apple.mobileinstallation" snarere end det forventede appnavn.

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "General"
  2. Gå til "Storage" (kan mærkes som iPhone Storage, iPad Storage eller Storage & iCloud Brug, afhængigt af iOS version) og vælg derefter "Administrer lagring"
  3. Find den eller de apps, der hedder "com.apple.mobileinstallation" og tryk på den pågældende app på lagerskærmen
  4. Vælg "Slet app" og bekræft at du vil slette "com.apple.mobileinstallation" såvel som alle dens dokumenter og data
  5. Gentag med yderligere apps, der fejlagtigt hedder "com.apple.mobileinstallation"
  6. Start nu App Store i iOS, og søg efter og genindlæs de apps, du har slettet
  7. Gentag trinene med hver anden app med navnet "com.apple.mobileinstallation"

Du får en bivirkning ved at det også sletter og rydder apps Dokumenter og data, som i mange situationer kan frigøre en bemærkelsesværdig mængde lagerplads på en iOS-enhed. Sletning og geninstallering af apps er den eneste måde at slette iOS apps Dokumenter og data, da der i øjeblikket ikke er nogen manuel cache clearing eller data dumping kapacitet indbygget i iOS til apps, medmindre de implementerer det selv.

Det er ikke klart, hvorfor nogle appnavne tilfældigt kan sidde fast på "com.apple.mobileinstallation", men det sker normalt under softwareopdateringer eller iOS genopretter. Uanset om opdateringen bliver afbrudt eller løber ind i et andet problem, kan navnet være ændret til "com.apple.mobileinstallation" og synes ikke at reparere sig selv alene, men at slette appen via Indstillinger og genindlæse appen manuelt løser problemet. ser ud til at ske under en afbrudt softwareopdateringsproces.

Hvis du kender til en anden metode til at løse apps, der sidder fast på "com.apple.mobileinstallation", så lad os vide i kommentarerne nedenfor!