OS X Yosemite er det næste Mac OS: Her er et første udseende

OS X Yosemite er den næste store udgivelse af Mac-operativsystemet. Det er bestemt til at være en opdatering til Mac'en, med en stor ny brugergrænsefladeoverhaling og en masse fantastiske funktioner. Lad os tage et hurtigt kig ud fra, hvad vi har set det fra OS X Yosemite præsentationen på WWDC 2014.

(Vi sender senere et bedre skærmbillede gennemgang, men i mellemtiden blev nedenstående billeder taget fra WWDC 2014-livsstrømmen)

Opdatering: Her er et skærmbillede af OS X Yosemite-billeder.

Alt nyt interface

Nye skrifttyper, nye ikoner, et helt nyt udseende. Du finder gennemsigtige finder vinduer, et fladt og smukt UI redesign, et nyt Dock udseende. Dette er meget ligesom iOS-brugergrænsefladen kommer til Mac, men det ser ud til at det er bedre.

Grænsefladen er som standard meget hvid ... men hvis du ikke er i det, er der også en "Pro" -tilstand, som har en mørk grænseflade, der omdannes til et mørkegrå brugergrænseflade i stedet for de lyse hvide af standardudseendet.

Først kig på nogle få OS X Yosemite funktioner

Der er mange nye funktioner i OS X Yosemite, her er et par korte højdepunkter af de mere interessante funktioner, der diskuteres i dag på WWDC:

Alt nyt Spotlight - Hovers over skærmen og fungerer som søgemaskine til filer, informationer, kontakter, restauranter og meget mere.

Alt nyt notifikationscenter - Slides ud fra sidebjælken og ligner meget på iOS. Ny widget support tillader tredjeparts widgets at blive tilføjet til Notification Center.

iCloud Drive - iCloud (endelig) får en direkte Finder-grænseflade med træk og slip support, mapper, tags og cross-Mac-synkronisering. Dokumenter synkroniseres også med iOS, og endda Windows (!).

Mail Drop - Vil du sende nogen et enormt dokument? I stedet for at hoppe fra mail-serveren på grund af størrelsesbegrænsninger, tillader Mail Drop brugere at kryptere dokumenter i skyen og e-mail-downloadbare links til filer, der er op til 5 GB i størrelse. For at sende til iOS og OS X downloades filerne automatisk og føles sømløse, mens andre kunder får hentet link til annoncen.

Markup - Indbygget i OS X Yosemite er evnen til at doodle, tegne og markere direkte på skærmen og i e-mails. Praktisk!

Safari - Revideret brugergrænseflade, indfødte RSS-abonnementer, der er bygget direkte ind i Reader-visningen, og en ny fane, der browser, som ligner på iOS Safari.

AirDrop - Fuld iOS til Mac-understøttelse, til direkte fildeling mellem enhver Mac eller iOS-enhed.

Handoff - Du kan nu 'overdrage' applikationsaktivitet til iOS eller OS X, når du er i nærheden af ​​en enhed. Du kan f.eks. Begynde at skrive en e-mail på din iPhone og derefter aflevere den til Mail-app på din Mac, når du kommer til computeren. Og omvendt, selvfølgelig. Dette bør være en enorm produktivitetsforøgelse.

Meddelelser - SMS-support relæer tekstbeskeder fra Mac'en via iPhone, lyder bekvemt.

Mac Phone Call Support - Mac'en kan nu foretage og modtage telefonopkald via en iPhone, komplet med opkalds-id. Disse relæer telefonopkald fra iPhone til Mac, så længe de er i almindelighed nærhed til hinanden.

OS X Yosemite First Look Pictures

Dette er alle snapshots fra WWDC 2014, bedre billeder af OS X Yosemite vil være tilgængelige senere.

Bemærk nedenstående billeder blev taget fra WWDC 2014-livsstrømmen, et højere opløsningsgalleri af skærmbilleder med OS X Yosemite-billeder kan findes her.

(Takket være MacRumors Live Stream for et par af de ekstra WWDC-billedfangster)