Sådan bruges den trådløse 360-controller til pc via Play & Charge

Xbox 360, ligesom PlayStation 3, giver brugerne mulighed for at oplade deres trådløse controllere, så de kan spille deres videospil, mens controlleren oplader. Fordi Xbox er lavet af Microsoft, kan enhver pc, der kører et Microsoft-operativsystem som Windows 7, bruge afspilnings- og opladningssættet til at forbinde deres trådløse Xbox 360-controller til deres pc'er.

Sådan bruges den trådløse 360-controller til pc via Play & Charge

Sæt USB-stikkets ende af dit afspilnings- og opladningssæt i en USB-port på din computer.

Sådan bruges den trådløse 360-controller til pc via Play & Charge

Sæt slutningen af ​​Xbox-controller-stikket på dit play- og opladningssæt til din Xbox 360-trådløse controller. Din pc læser automatisk den nye enhed og begynder at lede efter software. Hvis din fjernbetjening ikke gør det, skal du gå til siden med download af software til Microsoft (se Ressourcer) og downloade softwaren til din bestemte controller baseret på din særlige version af Windows-operativsystemet.

Afspil og oplad, Info om pc-controller, Brug af xbox-controllere

Indsæt eller kør et videospil, der er kompatibelt med controllere på din pc, og videospillet læser den trådløse Xbox 360-controller, der er tilsluttet din computer via dit afspilnings- og opladningssæt. De fleste Microsoft-pc-videospil er kompatible med denne controller.