Sådan ændres min hilsen til telefonsvareren

Elementer, du har brug for

  • Mobiltelefon

  • Trådløs udbyder

Voice mail-hilsenen er et vigtigt aspekt af din mobiltelefon. Hvis din telefonabonnement inkluderer telefonsvarer, skal du ændre din telefonsvarerhilsen til fordel for din familie, venner og forretningsforbindelser. Dette er især vigtigt, hvis den person, der ringer til din telefon, ringer for første gang og er usikker på, om han ringer til det rigtige nummer. Når du beslutter dig for, hvad du skal sige i din optagne voice mail-hilsen, skal du overveje, hvem der skal lytte, og vælge dine ord klogt med denne målgruppe i tankerne. For eksempel, hvis du forventer et lejlighedsvis forretningsopkald på denne telefon, skal du holde din besked professionel og kortfattet.

Få adgang til din telefonsvarer i henhold til din udbyders instruktioner. Hvis din trådløse udbyder er Verizon, skal du trykke på "86 "og derefter" Send "-knappen på din telefon. Alternativt giver de fleste tjenester dig adgang til din telefonsvarer ved at ringe til dit mobilnummer og trykke på" # "eller""(AT&T) på din telefon, når du hører din telefonsvarerhilsen.

Indtast din adgangskode, når den automatiske besked bliver bedt om det. Standard- eller midlertidig adgangskode er normalt de sidste fire cifre i dit mobilnummer eller hele dit nummer (ekskl. Områdekode).

Lyt efter muligheden for at personalisere din hilsen, og vælg den mulighed ved at trykke på det relevante nummer på din telefon. Hvis din operatør er Verizon, skal du trykke på "4" for at få personlige muligheder.

Vælg de relevante indstillinger for at ændre din hilsen til telefonsvareren. For eksempel skal du trykke på "3" for hilsner og registreret navn, og derefter vælge "1" for at ændre din hilsen.

Følg instruktionerne for optagelse af din hilsen. Begynd for eksempel at tale, når du er blevet bedt om at optage din hilsen, og tryk derefter på "#", når du er færdig med at optage. Du får muligvis mulighed for at lytte, ændre eller gemme din hilsen. Vælg den ønskede indstilling.

Tips

I de fleste tilfælde kan du når som helst vælge "Afslut" på din telefon for at lægge på og afbryde hilsenoptagelsesprocessen.