Sådan opbevares et hjemmetelefonnummer

Telefonnummerportabilitet giver forbrugerne mulighed for at overføre service fra et kommunikationsselskab til et andet uden at ændre deres telefonnumre. Mobiltelefonbrugere har gjort dette i årevis, når de skifter operatør. Hjemmetelefonbrugere, der skifter til en konkurrerende fastnetoperatør, bruger den samme teknologi. Uanset om du har besluttet at skifte dit fastnetfirma eller gå helt trådløst, her kan du lave en jævn, vellykket switch og beholde dit hjemmetelefonnummer.

Sådan opbevares et hjemmetelefonnummer

Trin 1

Shop efter en ny operatør - enten trådløs eller fastnet - og tag din beslutning baseret på planmuligheder og servicedækning. Vælg en ny operatør ved at afbalancere behovene i din familie eller virksomhed med dit budget, ikke på "bjeller og fløjter" -funktionerne på en ny telefon.

Trin 2

Ring til den nye operatør, og sørg for, at dit hjemnummer er bærbart.

Trin 3

Bestil kontakten med den nye operatør, du har valgt. Dit nye firma håndterer oplysningerne om overførslen. Skiftet fra et hjemmetelefonselskab til et andet skal tage et par timer. En fastnet til trådløs switch kan tage et par dage.

Hold dit eksisterende luftfartsselskab, så der ikke er nogen pause i tjenesten. Du kan fortsætte med at bruge din gamle telefontjeneste, indtil kontakten er afsluttet.