Sådan downloades musik og gemmes på en USB

Elementer, du har brug for

  • USB-stik

  • Computer med internetadgang

Det er en nem opgave at downloade musik og gemme det på et USB-drev. Der er forskellige lovlige måder at downloade musik fra internettet, som derefter giver dig mulighed for at gemme det på ethvert drev, inklusive din USB eller harddisk. Sådanne websteder kan være online-radiowebsteder eller almindelige betalings-for-download-sider. Disse kræver normalt, at brugerne registrerer sig, før de kan købe eller downloade. Uanset hvilke midler du vælger at downloade din musik, vil det i sidste ende kræve den samme grundlæggende procedure at gemme den på dit USB-drev.

Download af musikken

Indtast din browser adressen på dit foretrukne downloadwebsted, såsom letgomp3.com. Hvis du allerede er bruger, skal du logge ind. Hvis ikke, skal du registrere dig som bruger for at fortsætte.

Gennemse webstedet, og vælg den musikstil, du vil downloade. Søg om nødvendigt efter kunstner, genre, album eller sangtitel under søgefeltet.

Klik på Track-titlen for den musik, du har til hensigt at downloade. En liste vises med stykkets længde, prisen, muligheden for at få vist det og et blåt ikon til download.

Klik på det blå downloadikon ved siden af ​​de spor, du ønsker at downloade, og bekræft købet for hvert.

Gå til din computers mappe Downloads og find den nyligt downloadede musik. Hvis det er nødvendigt, skal du sortere efter dato for at finde dine senest downloadede filer.

Gemme din musik på et USB-drev

Find den musik, du lige har downloadet. Vælg de spor, du vil gemme på din USB. Højreklik på disse spor, og vælg "Kopier" i rullemenuen.

Gå til USB-drevets åbne mappe. Indsæt de kopierede spor i den pågældende mappe ved at højreklikke på det tomme rum i mappen og vælge "Indsæt". Du vil se den musik, du valgte, vises i USB-drev-mappen.

Når du er færdig, skal du fjerne dit USB-drev korrekt. For at undgå at miste gemte data skal du sørge for at vælge indstillingen "Skub disk ud", inden du fysisk trækker dem ud.