Sådan skjules filer på iPad

IPad-operativsystemet inkluderer ikke en metode til skjuling af filer. For at beskytte billeder, dokumenter eller andre filer skal du bruge en ekstra app. Sikker filapps koster generelt et lille engangsgebyr, men et par dollars er en lille pris for at beskytte dine følsomme filer. Apps, der kan skjule dine filer, kræver generelt en adgangskode for at låse appen op og få adgang til de skjulte filer. Vælg en adgangskode, som du kan huske uden at optage den andre steder på din iPad, men alligevel en, der er svært for andre at gætte. Opbevaring af adgangskoden på din iPad, selv i en anden fil, reducerer sikkerheden for den filhemmende app.

Trin 1

Start App Store på din iPad, og indtast "private filer" i søgefeltet.

Trin 2

Gennemse de apps, der er resultatet af søgningen, eller søg efter andre udtryk, hvis du ikke kan lide resultaterne. "Skjulte filer", "Skjul filer", "Sikre filer" og "Privat opbevaring" vil alle frembringe en række app-muligheder til at skjule dine filer.

Trin 3

Læs appbeskrivelserne for at se, hvilke apps der er kompatible med de filtyper, du ønsker at gemme. Se efter apps, der tilbyder høj sikkerhed, såsom en adgangskode, der accepterer tal, bogstaver og specialtegn i stedet for en firecifret PIN-kode. Kontroller lagerkapaciteten for hver app, der interesserer dig, som kan være angivet under "cache-størrelse." Vælg den app, der bedst passer til dine behov for at gemme de filer, du vil skjule.

Trin 4

Tryk på prisen og derefter på knappen "Installer", og indtast derefter din iTunes-adgangskode for at købe, downloade og installere appen.

Trin 5

Start den sikre fil-app, du lige har downloadet, og læs de instruktionsfiler, der følger med den.

Trin 6

Importer dine filer til appen. Dette kan kræve brug af en "Import" eller lignende knap i appen. Alternativt kan det være nødvendigt at åbne filen, hvor den i øjeblikket er gemt, og trykke på handlingsknappen (rektanglet og pilen i øverste højre hjørne) og vælge din fil skjulende app blandt de indstillinger, der vises.

Åbn din fil i den private app for at bekræfte, at den er gemt der, og slet derefter filen fra dens tidligere lagerplads, hvis dette ikke automatisk opstod, da du overførte filen.