IPad udvikler sig til iBoard og iMat

Hvad med lidt lyshjerte Apple sjov? Har du nogensinde tænkt på, hvad der ville ske, hvis Apple holdt op på banen for at gøre enhedens skærmstørrelser større og større? Hvad hvis evolutionen tager over, og hver ekstra enhed har en større skærm? Først kom iPhone. Så kom iPad .... hvad ville det være næste?

Først var der iPhone, så iPad ... så i noget imaginært parallel univers kommer der iBoarden ... så iMat! Ved denne vækstrate, hvad ville der være til rådighed i 2017 eller 2020 eller 2024? IFloor? IRoof? IRoad? iWorld? USS iSpaceship iEnterprise? Sindet boggles på mulighederne for 5000 "tommer skærm iDevices!

Og hvad sker der i 2044? Er der et kæmpe iSpaceship? Lad os håbe det!

Dette er selvfølgelig bare goofy photoshop arbejde, der viser Steve Jobs interagerer med stadig større størrelse iOS-enheder, og ja det er dumt, men det er fedt nok, at jeg skulle sende det, en lille Apple sjov og humor til din dag!

Dette dumme billede blev videregivet til mig gennem tekstbeskeder tidligere, men det ser ud til at stamme fra den franske hjemmeside BeGeek. Den, der selv havde gjort det, havde en sans for humor, lidt som joke prototypen af ​​en iPad, der bare er en flok af iPhones tapet sammen ... i høj grad elsker jeg iPad og iPhone, men jeg nyder også en god latter på vores yndlings teknologi.

Anyway, hvis du har det godt, gå ikke glip af nogle af de andre sjove æbleprodukter, vi dækker, sikkert vil noget flyde vores båd.