Sådan udpakkes en ISO-fil

I disse dage stiller mange softwarevirksomheder og udviklere deres varer til rådighed som filer, der kan downloades på Internettet. Til applikationer, der er særligt store, leverer mange udbydere filerne i et ISO-billedformat.

I de fleste tilfælde brænder brugerne ISO-billeder på en CD eller DVD. Med CD / DVD oprettet fra billedfilen kan du derefter installere applikationen eller få adgang til filer i billedet. Imidlertid giver moderne ISO-hjælpeprogrammer dig mulighed for at montere, pakke ud eller se filer i et ISO-billede uden først at skulle brænde filen på en disk.

Trin 1

Find en gratis ISO-applikation. Populære ISO-programmer inkluderer DAEMON Tools Lite, ISODisk og MagicISO.

Trin 2

Download ISO-brændings- / monteringsapplikationen, og gem den på din computer.

Trin 3

Gå til den mappe, hvor du gemte den downloadede ISO-applikation. Dobbeltklik på installationsfilen for at starte installationen. Følg vejledningen på skærmen for at installere ISO-programmet på din pc. Hvis du bliver bedt om det, skal du genstarte din computer.

Trin 4

Dobbeltklik på "Computer" (Windows 7 eller Vista) eller "Denne computer" (Windows XP) på skrivebordet og gennemse den mappe, der indeholder den ISO-fil, du vil pakke ud.

Trin 5

Højreklik på ISO-billedfilen, og rul derefter ned til navnet på det ISO-program, du installerede. Rul til indstillingen "Uddrag her", når pop op-menuen vises, og klik på den. Vent til programmet pakker filerne ud i mappen.

Tryk på "F5" -tasten for at opdatere indholdet af mappen. Du skal nu kunne se alle de filer, der blev pakket ud fra ISO-billedfilen. Slet den originale ISO-fil, eller lad den være i mappen.