Sådan adskilles en Wii

Elementer, du har brug for

  • Mini stjerneskruetrækker

  • Mini Tri-wing skruetrækker

Nintendo Wii er en ret pålidelig spilkonsol, men nogle af dem holder op med at arbejde efter et stykke tid. Hvis din Wii går i stykker, og du selv vil reparere den - eller hvis du bare vil ændre dit system af en eller anden grund - skal du adskille det. Vær opmærksom på, at adskillelse af din Wii annullerer enhver garanti.

Sluk for din Wii, og tag alle ledninger og kabler ud af systemet.

Vend Wii på hovedet, så Wii-serienummeret vender opad.

Fjern plastiklappen, der dækker Wii-portene. Klapperne er hvide og sølv og kan fjernes manuelt uden meget kraft.

Fjern den lille stjerneskrue på batterirummet. Fjern derefter batteriet og batteribakken fra enheden.

Find tre gummifødder over batteribakken, og træk dem af med fingrene. Når fødderne er slukket, vil du se en skrue gemme sig under hver enkelt.

Fjern de fire hvide klistermærker i bunden af ​​konsollen. Du vil se en skrue gemme sig under hvert klistermærke.

Brug dine Tri-wing og Phillips skruetrækkere til at fjerne disse syv skruer i bunden af ​​Wii.

Drej Wii til højre side. Find og fjern de to gummifødder og to hvide klistermærker.

Fjern de to sølvfarvede trefløjskruer fra hullerne på den sølvfarvede Wii-ramme (eller frontplade) på højre side. Og fjern yderligere to sorte trefløjede skruer fra sølvkanten.

Åbn Wii-frontdækslet for at fjerne en sort frontplade nedenunder. Drej derefter de to fatningsdæksler på den sorte frontplade ud med fingrene.

Fjern de tre sorte stjerneskruer fra den sorte frontplade. Træk derefter den sorte frontplade væk fra bunden. Vær forsigtig, fordi den stadig er forbundet med røde og sorte ledninger.

Træk det røde og hvide ledningsstik ud af huset inde i enheden med dine hænder. Du har nu adgang til et hvidt panel indeni.

Fjern to sølvstjerner og to trefløjede skruer fra det hvide panel. Du er nu klar til at fjerne konsolens højre hætte.

Drej Wii, så dens højre side vender opad. Træk langsomt hele højre emhætte af. Det kan tage en vis kraft. Hvis det ser ud til at sidde fast, skal du kontrollere, at du har fjernet alle skruerne.

Fjern fire stjerneskruer fra softwarelæseren, når du har fjernet det højre paneldæksel. To af skruerne er placeret midt i softwarelæseren. To er ved kanten af ​​læseren mod forsiden af ​​Wii.

Træk softwarelæseren op. Vær forsigtig, fordi den stadig er forbundet med et hvidt ledningskabel og et gråt båndkabel. Træk det hvide ledningskabelstik ud af bundkortet. Løft derefter den brune lås på stikket for at frigøre det grå båndkabel. Nu kan du fjerne din DVD-læser.

Advarsler

Indersiden af ​​Wii er følsom over for statisk. Udlad dig selv ved at røre ved en metalgenstand, inden du begynder at adskille din Wii.