Sådan genbruges en Innovera-tonerpatron

Innovera-tonerpatroner kan være gode erstatninger for patroner med navnemærker, men når denne patron når slutningen af ​​dens brugstid, skal du ikke bare smide den ud med papirkurven. Pulveret, der bruges i tonerpatroner, kan være skadeligt, hvis det kommer ud i miljøet, så det er vigtigt at tage sig tid til at genbruge patronen. Som printerejer har du en række muligheder for at genbruge din brugte Innovera-tonerpatron.

Trin 1

Fjern den nye tonerpatron fra kassen, og kontroller bunden af ​​kassen for en forudbetalt forsendelsesetiket. Nogle tonerpatroner leveres med en forudbetalt forsendelsesetiket, som du kan bruge til at sende den gamle patron tilbage.

Trin 2

Besøg din lokale kontorforretningsbutik og spørg, om de sponsorerer et genbrugsprogram for brugt toner. Mange kontorartikelforretninger har deres egne genbrugsprogrammer, der giver kunderne mulighed for at bringe deres gamle patroner ind til genbrug.

Trin 3

Kontakt dit lokale bibliotek, og spørg om de har et program til genbrug af toner. Mange folkebiblioteker tager tonerpatroner i brug og bruger dem som fundraisers.

Læg den brugte Innovera-tonerpatron i en plastikpose, eller pakk den ind i plastfolie for at beskytte den under forsendelse. Anbring tonerpatronen i æsken, og tape æsken tæt. Påsæt den forudbetalte forsendelsesetiket, hvis du sender en patron. Ellers skal du tage tonerpatronen til dit lokale kontorforretningsbutik eller bibliotek.