Sådan kopieres trådløse indstillinger fra en bærbar computer til en anden

Windows 7 og nyere operativsystemer giver dig mulighed for at kopiere de trådløse netværksindstillinger, du har konfigureret på en bærbar computer til en anden. Dette er en god måde at forenkle opsætningen af ​​en netværksforbindelse på flere computere. Du vil muligvis også gøre dette, hvis du har problemer med at oprette en forbindelse på en anden computer, men den første er allerede konfigureret. Computeren bruger automatisk de samme indstillinger som de andre, hvilket hjælper med at fjerne problemet med manuelt at indtaste forkerte indstillinger ved en fejltagelse.

Trin 1

Indsæt dit flashdrev i en tilgængelig USB-port på computeren, der allerede er konfigureret til at oprette forbindelse til det trådløse netværk. Luk vinduet Autoplay, hvis det vises. Hvis det ikke vises, skal du springe til næste trin.

Trin 2

Klik på "Start" og skriv "trådløs" (uden anførselstegn) i det automatisk valgte søgefelt. Klik på "Administrer trådløse netværk" under overskriften "Kontrolpanel".

Trin 3

Højreklik på navnet på det trådløse netværk, som du vil kopiere forbindelsesindstillingen til, og klik på "Egenskaber". Klik på "Kopier denne netværksprofil til et USB-flashdrev."

Trin 4

Klik på "Næste" i vinduet "Kopier netværksindstillinger", der blev åbnet. Klik på "Luk" og fjern flashdrevet fra den første computer.

Trin 5

Indsæt flashdrevet i den anden computer. Klik på "Start", "Computer" og dobbeltklik på navnet på flashdrevet.

Trin 6

Dobbeltklik på filen "setupSNK." Klik på "Ja" i det vindue, der blev åbnet for at bekræfte, at du vil kopiere indstillingerne til computeren.

Klik på "OK". Indstillingerne for trådløs netværksforbindelse er overført til computeren. For at oprette forbindelse til netværket skal du klikke på ikonet "Netværk" i proceslinjen i Windows og derefter klikke på navnet på netværket og derefter "Opret forbindelse".