Sådan opdeles et komplet MP3-album i individuelle sange

MP3-album er normalt opdelt i individuelle spor, hvilket gør det let at springe direkte til dit foretrukne spor. Nogle gange er albummet dog kun en lang MP3. Det kan skyldes, at albummet er en kontinuerlig blanding, eller det kan være, at selve albummet ikke havde en sporliste. Uanset årsagen er det stadig muligt at skære albummet op i separate spor ved hjælp af et vilkårligt antal gratis lydredigerere, der er tilgængelige online.

Brug af Audacity

Download Audacity og LAME MP3-koderen til Audacity. Installer først Audacity og derefter encoderen. Når installationen er afsluttet, skal du starte Audacity.

Gå til "File" og derefter "Open". Vælg det MP3-album, du vil opdele, og klik på "Åbn".

Bestem, hvor den første sang slutter. Du kan lytte til en hvilken som helst del af MP3 ved at klikke på en del af sangen og trykke på afspilningsknappen øverst til venstre. Klik og hold museknappen nede, hvor sangen slutter, og træk den til begyndelsen af ​​albummet.

Tryk på "Ctrl" + "X" for at klippe spor et ud af albummet. Opret en ny fil ved at gå til "File" og derefter "New" og indsætte sporet i det vindue "Crtl" + "P."

Gå til "File" og derefter "Export as MP3." Første gang du gør dette, bliver du bedt om at finde "lame_enc.dll." I dette vindue skal du navigere til "C: \ Program Files \ Lame for Aduacity" og vælge filen. Klik på "Åbn" og derefter på "OK".

Gentag trinene for hvert spor, indtil hele albummet er adskilt i individuelle spor.

Brug af WavePad Audio Editor

Download og installer WavePad Audio Editor. Start programmet, når installationen er afsluttet.

Gå til "Åbn fil", og vælg det MP3-album, du vil klippe op. Klik på "Åbn" for at åbne filen.

Bestem, hvor den første sang slutter. Du kan lytte til en hvilken som helst del af MP3'en ved at klikke et vilkårligt sted på sangen og trykke på "play" -knappen i nederste venstre side. Når du har opdaget, hvor det første spor slutter, skal du klikke og holde museknappen nede fra det punkt og trække den til begyndelsen af ​​lydfilen.

Klik på "Klip markering" under fanen "Rediger" i venstre side, og gå derefter til "Ny fil."

Klik på "Indsæt" under "Rediger" for at indsætte den udskårne del i denne nye fil.

Gå til "Gem denne fil" og for at gemme sporet.

Gentag trinene for hvert spor, indtil hele albummet er adskilt i individuelle spor.

Brug af Free Audio Editor

Download gratis lydeditor og start installationsprogrammet. Når du bliver bedt om at vælge en installationstype, skal du vælge "Brugerdefineret installation" og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder Autofuldfør Pro." Start programmet, når installationen er afsluttet.

Gå til "File" og derefter "Open". Dobbeltklik på den fil, du skal redigere.

Bestem, hvor den første sang slutter. Du kan lytte til en hvilken som helst del af MP3'en ved at klikke på et vilkårligt sted på sangen og trykke på "play" -knappen i nederste venstre side. Når du har opdaget, hvor det første spor slutter, skal du klikke og holde museknappen nede fra det punkt og trække den til begyndelsen af ​​lydfilen.

Klip det første spor ud af lydfilen ved at trykke på "ctrl" + "x."

Gå til "Ny fil" og tryk derefter på "ctrl" + "p" for at indsætte den afskårne del af sangen i det nye spor.

Gå til "File" og derefter "Save File As." I rullemenuen ud for "Gem som type" skal du vælge "MPEG Layer 3 (* .mp3)." Klik på "Gem" for at gemme filen.

Gentag trinene for hvert spor, indtil hele albummet er adskilt i individuelle spor.

Tips

Når du er færdig med at klippe albummet op, skal du bruge iTunes eller et andet program til at navngive sporene.