AirDrop arbejder ikke? Brug Kompatibilitetstilstand til New Mac til Old Mac AirDrop Support

Brug af AirDrop er en af ​​de nemmere måder at dele filer mellem Mac'er på siden sin debut for en time siden i OS X, men mange Mac-brugere har opdaget, at nye Mac'er ikke kan synes at finde gamle Macs med AirDrop og ældre Mac'er med ældre versioner af OS X kan ikke synes at finde nye Mac'er med moderne versioner af OS X. Derudover kan Macs i nogle tilfælde ikke finde iOS-enheder med AirDrop. Heldigvis er der en meget nem løsning på dette, så hvis du opdager, at AirDrop ikke virker i OS X mellem to forskellige OS X-versioner eller mellem forskellige Mac-modeller, vil du sandsynligvis kunne bruge en mindre kendt kompatibilitetsfunktion til AirDrop filer mellem Mac'er uanset deres hardware og OS version.


Hvis du opdager, at AirDrop slet ikke virker, ikke opdager andre Mac'er eller iOS-enheder, eller AirDrop ikke finder en bestemt anden enhed eller Mac, kan du prøve det, det vil næsten helt sikkert løse problemet og opdage AirDrop-målet.

Sådan bruger du Airdrop Compatibility Mode mellem nye Mac'er og OS X og Ældre Mac'er

Du skal starte denne proces fra den nye Mac, der har en nyere version af OS X.

  1. Åbn et Finder-vindue og vælg "AirDrop" som sædvanlig på den nye Mac for at forsøge at søge efter tilgængelige AirDrop-enheder og Mac'er, forudsat at det er en ældre Mac, du leder efter, vil det slet ikke komme op
  2. Klik på det lille tekstspørgsmål "Kan du ikke se hvem du leder efter?"
  3. En lille pop op-boks vises, der siger "For at dele med en person, der bruger iOS, bede dem om at åbne Contro lCenter og tænde AirDrop. På en Mac, bede dem om at gå til AirDrop i Finder. "- Klik på knappen" Søg efter en ældre Mac "under denne tekst
  4. Vent et øjeblik, da de ældre Mac og OS X-versionenheder vises som tilgængelige AirDrop-fildelingsmål

Nu kan du bruge AirDrop til at dele og kopiere filer frem og tilbage mellem Mac'er som normalt, og den nye Mac med nyere versioner af OS X vil også blive vist på den ældre Mac med ældre versioner af OS X.

Til dette gennemgang forsøgte en helt ny Retina MacBook Pro, der kører OS X 10.11.2 El Capitan, at nå en ældre MacBook Air med OS X 10.9.5 Mavericks, som oprindeligt ikke viste noget svar og hverken optrådte i en andens AirDrop-målmaskine liste. Når kompatibilitetsfunktionen er slået til med den nye Mac, fungerer AirDrop øjeblikkeligt og bliver synlig for begge Mac'er.

Husk at du vil slukke for kompatibilitetsmodusfunktionen, hvis du har til hensigt at bruge AirDrop til at kopiere mellem nye Macs og OS X-versioner igen, da det er muligt at forhindre de nye versioner af OS X og ny Mac-hardware fra at finde andre nye Mac og OS X udgivelser. Med andre ord går dette trick begge veje; tænde den til nye Mac til gamle Mac-support, og sluk for den nye Mac til ny Mac-support. Dette virker endda med meget ældre Mac'er, der brugte denne metode til at aktivere Ethernet-support til AIrDrop-protokollen.