Sådan kalibreres "Big Buck Hunter Pro" til Plug-N-Play-sensoren

"Big Buck Hunter Pro" er et videospil, der bruger en shotgun-controller til at give en spiller en virtuel, men dog noget realistisk jagtoplevelse. Når du har tændt spillet, vil skærmen bede dig om at kalibrere pistolen, før du spiller. At følge spillets instruktioner på skærmen kan nogle gange være en udfordring, selvom at tage visse foranstaltninger vil forbedre dine chancer for at kalibrere din controller med Plug 'n Play-sensoren.

Anbring sensoren nær midten af ​​fjernsynet så tæt på toppen eller bunden af ​​skærmen som muligt. Du har muligvis brug for en platform til at hvile sensoren på - jo tættere på skærmen, jo bedre bliver resultaterne.

Stå eller sid dig ca. 3 til 8 fod væk fra tv-skærmen for at få de bedste resultater. Prøv at placere dig selv så lige med skærmen som muligt.

Skyd først målet øverst til venstre på skærmen, og skyd derefter målet nederst til højre på skærmen.

Bliv i den nøjagtige position for at få de mest nøjagtige optagelsesresultater. For at forhindre behovet for yderligere kalibreringer skal du markere din placering for at gøre det let at vende tilbage til det rigtige sted.

Tips

Begynd med at stå eller sidde ca. 3 til 5 fod fra tv-skærmen, og flyt derefter langsomt væk efter behov, hvis kalibrering ikke lykkes ved første forsøg. Din fjernsynsskærms størrelse kan påvirke den nødvendige afstand til kalibrering af controlleren med sensoren.