iOS 8 Beta 3 Download udgivet til udviklere af Apple

Apple har udgivet den tredje beta-udgivelse af iOS 8 til dem, der er registreret i iOS Developer Program. Alle kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-enheder kan installere beta 3-opdateringen med det samme, som er udført som bygge nummer 12a4318c.

Opdateringen siges at indeholde talrige fejlrettelser og forbedringer, og markerer endnu en milepæl i retning af den offentlige offentliggørelse af iOS 8.


Den enkleste måde for udviklere at downloade og installere iOS 8 beta 3 er at bruge mekanismen Over-the-Air Update, der er tilgængelig på alle enheder, der i øjeblikket kører en iOS 8 beta-build ved at besøge Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering, opdateringen vejer ind omkring 400 MB til mange enheder, men som normalt med OTA-opdateringer kræver det lidt mere plads end det for at fuldføre installationen. Den nye version er også tilgængelig til download som IPSW firmware filer fra Apples iOS Dev Center, som skal installeres manuelt, endnu en grund til, at OTA er generelt lettere for de fleste brugere.

IOS 8 beta udgivelser er kun beregnet til brug af udviklere, med det formål at teste og udvikle apps, widgets, hjemmesider og funktionaliteter til den kommende version af iOS. Beta udgivelser er notorisk ustabile og buggy, hvilket gør dem bedst forbeholdt sekundære enheder, der er beregnet til udviklingsformål. Bemærk, at brugere altid kan nedgradere fra iOS 8 tilbage til en stabil iOS 7-build, hvis de bestemmer beta-oplevelsen, ikke er tilfredsstillende.

Apple har offentligt udtalt, at iOS 8 vil se en offentlig udgivelse i efteråret. De seneste Apple ryder tyder på, at den nyeste iOS-version kan sende sammen med en ny iPhone, iPad og muligvis også anden ny og opdateret hardware.