Sådan afblokeres en URL-søgning

At kunne fjerne blokeringen af ​​en URL-søgning kan være forskellen mellem at få de oplysninger, du har brug for til din forskningspapir, og at skulle bruge tid på at finde den andre steder. At have evnen til at gøre dette kan spare dig tid til at søge efter de samme oplysninger. Visse institutioner, som skoler, har god grund til at blokere nogle URL-søgninger, men softwaren gør ikke altid, hvad den er designet til at gøre. Lejlighedsvis vil det blokere en URL-søgning, der ikke gælder. Heldigvis kan du komme omkring dette og fjerne blokeringen af ​​en URL-søgning, hvis du ved hvad du skal gøre.

Trin 1

Gå til google.com. Indtast dine søgekriterier i det angivne felt. Når resultaterne kommer op, skal du finde det websted, du vil se på, og derefter klikke på "Cache". Dette giver dig mulighed for at se det blokerede websted.

Trin 2

Gå til selfseo.com. Indtast adressen på det websted, du vil se i det angivne felt, og klik derefter på "Hent IP." Dette trækker IP-adressen op. Indtast IP-adressen i søgevinduet øverst i din browser. Dette omgår blokken og giver dig mulighed for at se hjemmesiden.

Gennemse et proxy-websted. Proxy-websteder giver dig mulighed for at se websteder, der er blokeret af en firewall. De fungerer som enhver anden søgemaskine, men de giver dig mulighed for at surfe anonymt. Du kan finde en liste over proxy-websteder på bestproxysites.com.